Nukkumisesta

  • Viestiketjun aloittaja yh-mamuli84
  • Ensimmäinen viesti
yh-mamuli84
Meillä poika 1v 8kk ei oikein meinaa nukkua... Alko kokonaisia öitä nukkumaan vasta 1v 4kk ikäsenä ja nyt on taas heittäny härän pyllyä koko nukkumis touhut. Aiemmin en ole häntä juurikaan nukutellut, eli nukahtanut itse omaan sänkyyn ei ole siinä ollut ongelmia kun vasta nyt. Huutoa illalla kestää vähintään tunnin eikä mikään tunnu auttavan. Tätä jatkunut noin kuukauden... sitten kun saan pojan nukkumaan kauhean huuto seremonian jälkeen niinn herää joskus 24-02 aikoihin ja saattaa valvoa parikin tuntia...
Rupee oleen ite pikkasen väsynyt enkä tiä yhtään mitä pitäs tehdä. Ensinnäkin että saisin pojan illalla nukkumaan ja ettei heräilis yöllä.
Päiväunia nukkuu 1-2 tuntia kerran päivässä ja muuten on kyllä virkeäkin koko pvä. en ees ymmärrä kuinka poika jaksaa... äiti ei ainakaan kohta jaksa... Ideoita nukuttamiseen, olisin todella kiitollinen :)
 
meillä poika 1v9kk ei suostu nukkua omassa huoneessaan vaan ainoastaa vieressä meidän välissä. herää pari kertaa yössä huutamaan, nukkuu päikkäreitä noin 2h ja illalla nukkumaan 21-22 ja vain siten että mennään kaikki nukkumaan. rasittavaa,ei muutenkaan omaa aikaa. meillä päädyttiin perhepetiin sairastelujen takia että sais nukkua mutta takasin omaan sänkyyn ei suostu, se on yhtä huutoa ja juoksuttamista koko yön. ei suostu hetkeekään olla omassa sängyssä. mutta näin meillä saa edes suht hyvin nukuttua että jaksaa sit päivän touhuilla. jaksamisia sulle! :hug:
 

Yhteistyössä