nukkumaanmenoajat

  • Viestiketjun aloittaja a-k79
  • Ensimmäinen viesti
a-k79
kuinka monella on tarkat nukkumaanmenoajat? Että täsmälleen samalla kellonlyömällä pistetään lapsi nukkuu? meillä ei itsellä ole ku sellanen tunnin "haarukka" koska mennään nukkumaan koska aamusin saa aina nukkua niin pitkään ku haluaa! meillä neiti reilu 3v.
 
archie
Meillä mennään nukkumaan klo 21, luetaan muutama kirja ja likat jää sänkyihinsä. Esikoinen joka on jättänyt äskettäin päikkärit pois nukahtaa yleensä suht pian mutta kuopus tahtoo valvoa (pissittää, kakattaa, peite päälle jne...) nukahtaa yleensä kymmeneen mennessä.
 
meillä oli tarkat ajat silloin kun nukuttaminen ei vielä tuottanut ongelmia. 3 kk iästä jonnekkin tuonne vuoden kieppeille tyttö meni nukkumaan klo 20. sitten muutaman kuukauden ajan klo 21. mutta nyt kun nukuttamiseenkin menee noin tunnin verran, niin on pyritty aloittamaan aina samalla kellonlyömällä sentään edes tämä nukutusoperaatio, josko se joskus tuottaisi tulosta...
 
Arkena pyritään siihen et tyttö 3,5v. sais iltapalan viimeistään klo 20 (syö sen usein jo aikaisemmin) ja sit sen perään heti sänkyyn, siinä klo 20.30 -21. Viikonloppuisin voi joskus valvoa pitempään koska sitten myös nukkuu aamulla pitkään ja saadaan itekin vähän univelkoja pois. Tosin nyt poika 5,5kk herättää aina n.klo 8 joten aamulla myöhään nukkuminen ei oo enää kovinkaan usein mahdollista... Mut pyritään siihen, et lapset menis nukkuu viimeistään iltayhdeksältä niin jäis sitä omaakin aikaa edes pari tuntia illassa.
 

Yhteistyössä