mutta suurin osa nostaa, joten ne ei todellakaan käy esim. diabeetikolle!Alkuperäinen kirjoittaja piprane ema:mie kyllä käsitin , että aspartaami ja asesulfaami K ( tai sinnepäin ) ei nostais.
nuo -oli loppuiset onkin sokeri alkoholeja eli käyttäytyy elimistössä käytännössä kuin sokeri..Alkuperäinen kirjoittaja ...:http://www.diabetes.fi/sivu.php?artikkeli_id=5246
tuosta ymmärrän että -oli loppuiset nostaa, muut ei.
mitäs tämä tarkoittaa? Että ne päinvastoin laskis siten sokereita?Alkuperäinen kirjoittaja Orion-:Mun käsittääkseni ne (vaikkei verensokeria nosta) nostaa kuitenki insuliinia (terveillä ihmisillä ).
Niin siinä voi käydä. Tosin terveellä ihmisellä verensokeri ei käsittääkseni laske kovin herkästi liian alas. Varastoi saatavilla olevan ylimääräisen energian, ja sit kun ne makeutusaineet sotkee muutenki sitä nälänhallintaa niin ajaa herkästi syömään yli tarpeen. Ovat siis lihottavia.Alkuperäinen kirjoittaja ?:mitäs tämä tarkoittaa? Että ne päinvastoin laskis siten sokereita?Alkuperäinen kirjoittaja Orion-:Mun käsittääkseni ne (vaikkei verensokeria nosta) nostaa kuitenki insuliinia (terveillä ihmisillä ).
Nostaa insuliinia..?? what??Alkuperäinen kirjoittaja Orion-:Mun käsittääkseni ne (vaikkei verensokeria nosta) nostaa kuitenki insuliinia (terveillä ihmisillä ).
Sellakan takia jooJa tiedoks vaan, sokerittomissa karkeissa saattaa olla ENEMMÄN hiilareita kuin normaaleissa... jotka siis nostavat verensokeria!!
Ja myrkkyäkinNiin siinä voi käydä. Tosin terveellä ihmisellä verensokeri ei käsittääkseni laske kovin herkästi liian alas. Varastoi saatavilla olevan ylimääräisen energian, ja sit kun ne makeutusaineet sotkee muutenki sitä nälänhallintaa niin ajaa herkästi syömään yli tarpeen. Ovat siis lihottavia.