Nokkosihottuma nilkoissa...

AAM
nokkosihottuma pukkasi tämän yön jälkeen taaperomme nilkoissa molemmissa siis.. ? ihan äimän käkenä mikä voisi olla.

Amoxin ja Fusithalmic kuurilla on ollut kolmatta päivää silmä- ja korvatulehduksien takia ja nyt ilmaantui tuommoisia kuin tosiaan nokkosilla olisi sivelty paras nilkkoja.

Kipeiltä ei vaikuttanut tai kosketusaralta.

Onko vastaavaa tullut kenelläkään vastaan ?

Tänks !

p.s alhaalla PÄIVITYS aamusta
 
AAM
onko mahdollista että kun aikaisemmin ei ole tullut ja ollaan kuitenkin käytetty että nyt sitten puhkeaa ? soitinkin sinne 10023 terveysneuvontako se on .. niin emäntä sieltä sanoi että sairaanhoitajalle näyttämään vaan..
täytyy jatkossa välttää tuota amoxiniä jos se kerta nokkosihottuman tekee..

Kiitos =)

jos jollai on vielä kokemuksia niin laittakaapas vaan :)

p.s. ihmeteltiin kun tuli tosiaan vain nilkkoihin mutta kaipa se on yksilöllistä..
 
Meillä oli Amoxin käytössä korvatulehduksiin viiden vuoden ajan varmaan neljä kertaa vuodessa ja yhtäkkiä tämä allergiaoire tuli. Eli sen jälkeen oon sanonut aina, että on allerginen penisilliinille Ei sit vahingossakaan oteta sitä enää. Kait siihen voi herkistyä sitten, kun aikansa sitäkin elimistöön työntää?
 
JONSERED Karhunkantaja
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Ei allergiakokemusta, mutta meillä ei Amoxin eikä sej johdannaiset ole koskaan korvatulehdukseen auttaneet. Turhia kuureja ovat olleet.
Näin muuten meilläkin. Ja yleensä korvatulehdus paranee ilman antibioottejakin.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja JONSERED Baroness of Bastardia:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Ei allergiakokemusta, mutta meillä ei Amoxin eikä sej johdannaiset ole koskaan korvatulehdukseen auttaneet. Turhia kuureja ovat olleet.
Näin muuten meilläkin. Ja yleensä korvatulehdus paranee ilman antibioottejakin.
Näinhän se on, mutta meillä on vielä niin pieni mies, että ei raaski useaa päivää (eikä yötä!) huudattaa. Mutta kunhan tuosta kasvaa, niin mieluummin ilman antibiootteja parannellaan.

Miten muuten mulla on sellainen muistikuva, että 70-luvulla ei juuri korvakipuja lapsilla hoidettu. Korkeintaan puhkottiin. Mutta ei lääkitty.
 
AAM
ei ollut lunta meillä täällä eilen :D
ja päivän aikana ihottuma ei mihinkään edistynyt vaan lähti pois ?!? vaikka aamulla laitoin ennen nilkkojen katsomista sen normi antibiootti satsin ? ois nyt luullut että ois ollut enempi vai ?
Siis status nyt : nokkosihottuma on poissa ja iho normi. Pitäis antaa seuraava antibioottisatsi mutta tohdinko :| en tosiaan lekuriin sitten vienyt kun oli poissa ja olisi ollut tyhjä käynti kun ei mitn näyttää.. :ashamed:

Opinions vaihteeks :D ?
 

Yhteistyössä