nko ihan tavallista, että raaka porkkana ei sula ollenkaan? Kakan seassa isoja paloja

  • Viestiketjun aloittaja "ällövaroitus"
  • Ensimmäinen viesti
"ällövaroitus"
Söin yksi päivä porkkanaa raakana useamman ja tänään huomasin että kakka oli muutoin ruskeaa, mutta se oli täynnä osansseja palasia. Porkkana ei ole siis sulanut ollenkaan
 
vierass
no jotenkin huono ruuansulatus. jotkut kylla jaavat sulamatta, mutta jos oikein selvasti aina, niin se on erikoista. muista pureskella ruoka hyvin. porkkana kannattaa muuten syoda useimmiten kypsana, koska silloin sen beetakaroteenista imeytyy huomattavasti enemman. korkea beetakaroteenin saanti luonnollisista lahteista estaa syovan syntya (porkkana, bataatti, lehtikaali).
 
"hmm"
minäkään en oikein pysty sulattamaan kasviksia... olen saanut käsityksen että ei ole kauhean harvinaista tuo, mutta en kyllä tiedä mistä johtuu. lisäksi vatsani voi mennä pahastikkin sekaisin kun syön täysin kasvisruokaa.
 

Yhteistyössä