nenäsumutteista

  • Viestiketjun aloittaja nuhanenät
  • Ensimmäinen viesti
voi käyttää. meille lääkäri määräsi reseptillä pojalle (ikää 2kk) Otrivin 0,5mg nenäsumutetta. on säilöntäaineeton ja sen vuoksi turvallinen käyttää. meillä ei tullut nukkumisesta ja tissittelystä mitään, kun oli niin tukkoinen.
 
Meitin perheeseen hankittiin nenäfriida, eli semmoinen vekotin, jolla imetään itse räkä pois nenästä. On oikein mainio keksintö, suosittelen! Myös munnlaisia nenänniistäjiä on olemassa! Jo aivan pienille vauveleille voi antaa NaCl-nenätippoja, koska ne eivät sisällä lääkeaineita. Voi antaa useamman kerran päivässä ja ainakin meillä toimivat hyvin. Elikkäs nämä poppaskonstit osoittautuivat käytössämme hyviksi :)
 
Meille lastenlääkäri sanoi ettei nykypäivänä suositella pienille lapsille nenäsumutteita, niistä on kuulemma enemmän haittaa kuin hyötyä. Lääkäreissäkin on eroja mitä suosittelevat..
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 23.05.2007 klo 09:38 pipari kirjoitti:
nasolinissa on säilöntäainetta ja siksi ei suositella. on siis paljon enemmän tujumpaa limakalvoille.
Nyt täytyy siis korjata, että meillä ei ole sumutetta vaan nasolin tippoja nenään ja niitä voi antaa 3kk ikäisestä lähtien. :)
 
Lehmikki harmaana
Meillä käytössä apteekista saatava Otrimer-nenäsumute, joka on siis ihan suolaliuosta, mutta sumutemuodossa. On paljon kätevämpi laittaa pikkuvauvalle kuin tipat. Suosittelen!

Lehmikki ja vaavi 3kk
 

Yhteistyössä