NELJÄTTÄ kuumeilevat syksy 2012

Heippa. Ei mitään uutta,kp25=)Menis nyt pian loput päivät ja tulis keskiviikko,kokojan pelko,kun vessassa käy,että punaista alkaa tulemaan:|Flunssa se vaan jatkuu,tympii jo sekin:headwall:

Mitähän muille loppu kiertolaisille kuuluu?:wave:
 
Alannalle :hug: Nuppunapille onnittelut plussasta:heart: Täällä menkat alkoi tasan tarkkaan niinkuin pitikin.... Vaikka tässä kierrossa ei osunu lemmiskelyt otollisimpaan aikaan niin kyllä silti harmittaa ihan kamalasti.. :( Eli voi päivittää kp1.... Petronella09n suuntaan toivon plussasäteitä ja myös muille piinailijoille toivon sen toisenkin viivan tikkuun :heart:
 
Alanna:hug: aika parantaa haavat vaikka unohtamaan ei pystykkään...voimia :heart:
Nuppunapilleonnnittelut plussasta.

Mä en nyt tajua... Silloin pari päivää sitten luulin että menkat alkaa, oli ollut semmoista nippailuaa ja kilpajo useamman päivää ja silloin aamulla tuli vähän verta pyyhkiessä mutta sen jälkeen ei enää mitään!?!!? Kipuilua on aika ajoin ja joka kerta olen varma että hanat aukesi mutta ei...ei vuoda... Mitä ihmettä???
 
Solenelle:hug: plussatuulia uuteen kiertoon:heart:

Jeremias äiti pahoittelut negasta,pidetään peukut pystyssä,että plussaksi muuttuu:hug:

nelikko82: pitäskö sun testata?

Omaa napaa taas: menkkajomotusta alaselässä,munasarjoilla ja pakaroiden alla,jotenkin vaan oottaa vuotojen alkamista:(On kyllä koko selkä ja hartiatkin jumissa,en ole hetkeen päässyt hierojalle.
 
Viimeksi muokattu:
Sunnuntai-iltaa kaikille!

Mitenkäs viikonloppu on sujunut?
Lasten kanssa ulkoiltu kauniissa syysilmassa ja nauttinut parhaan ystävänsä seurasta,jolla la.kolmen viikon päästä.
Kyllä on ihana pallovatsa hänellä,vanhempi tyttäreni piti taas kovasti kättä ystäväni vatsalla ja hymyili niin maireasti,
tuli itselleni taas tunne että pian on saatava meillekkin vauvavatsa niin saisivat isot sisaret kokeilla oman äidin vatsaa..

Toivotaan nyt kaikille kovasti plussatuulia!!!
 
Huomenta täältäkin:wave:

Viikonloppu sujui taas ihan hurauksessa. Meilläkin ulkoiltiin paljon ja nautittiin kauniista syyssäästä, ihmeen nopeasti tuo viikonloppu vain aina menee ja arkinen maanantai koittaa:mad:
Petronellalla alkaa olla todella jännittävät päivät, ihanaa...odottavan aika on vain niin pitkä.
Kierukan jälkeinen tiputtelu loppui sitten jo perjantaihin ( kaksi päivää vuotoa) ja lauantaina pääsimme ensimmäisen kerran puuhailemaan, eilen toistettiin:saint:
tuntuu tuo mies olevan vielä innokkaampi touhuihin nyt... ja arvatkaaps mitä, anoppi soitti lauantaina, oli siivoamassa mummolan varastoa ja kysyi; voiko pinnasängyn laittaa jo pois!!!!!! No pakkohan siihen oli sopertaa jotakin...että jos vaikka vielä säilyttäisivät;)

Ihanaa alkaavaa viikkoa kaikille....kp11/23-25
 
kopioin oman tekstini tuolta suurperhekuumeilijat ketjusta, laiska kun olen :LOL:

ihana lukea teidän ajatuksia ja jännäilyjä.... miusta tuntuu että kaikki on ympärillä raskaana, tuo uutisten meteorologikin

Meillä ei mitään uutta. Junnu täytti viikonloppuna 1v ja haikeena muistelen, että häntä jo odotin kun kaksosemme täyttivät 1v. Imetykset nyt vähentyneet tasaisesti, enää kerran yössä imetän, tälläisessä tilanteessa viimeksikin tärppäsi, vaikka ei ollu ees menkat alkanu... nytkään ei ole vielä ollu menkkoja synnytyksen jälkeen, ja siksi ei tässä oikeen voi yrittääkään mitään.... tai siis laskelmoida... siksi koitetaan tasasesti hommailla Lapsettomuustaustan takia vaan mie en jaksa uskoo että sitä toista luomuihmettä meille tulisi, vauvan vaatteita olen jo ajatellut alkaa laittaa kiertoon... mutta kun en kuitenkaan ihan pysty vielä.... Miun pitäs myös jaksaa varata aika naistentaudeille/lapsettomuuspolille kun imetys loppuu, aiempien hormonihäiriöiden takia joudun tod.näk. loppuikäni hormoneita syömään... =( mutta en nyt oo sitäkään jaksanu/uskaltanu tehdä....

äh, anteeksi omanapa

TSEMIÄ PIINAILIJOILLE!!! JA PLUSSATUULIA!!!
 
Heippa.Päivän kuulumisia,eli kp28 tänään ja kierto olis nyt lopussa,vuotoja ei näy vielä ainakaan:)Kävin nielinviljelyssä,kun kurkku vaan kipeä ja mieheltä jo pöpö kurkusta löytyi,huomenna tulee tulokset ja mietityttää minkälaisen kuurin voin syödä,jos oonkin raskaana ja multa se pöpö löytyy myös: /Eli pakko mainita raskauden mahdollisuudesta,jos lääkkeet mulle määrätään:D
Mua kyllä jännittää nyt kovasti ja ei pysty oikein ajattelemaan muuta,kun sitä testaamista,ja jos onkin nega tai vuodot vielä alkaa ennen testausta,niin kyllähän se kurjalta tuntuu,mutta pakkohan se sitten on vaan mennä uuteen kiertoon toiveikkaana:whistle:

Mitä kuuluu Jeremias äidille,ootko testaillut uudelleen?:)
 
Viimeksi muokattu:
Huomenta. Testi tuli tehtyä,heräsin aamuyöllä kovaan pissahätään ja pakkohan se testi oli sitten käyttää,selkeä PLUSSA pärähti:heart: Vielä on kovin epätodellinen olo.Tulkaahan muutkin pian perässä plussapinoon:heart:
 
kääkkis
Paljon onnea Petronella :flower:

Oli niin lupaavan kuuloista tuo odottelu, että kyllähän se tiedettiin ;)

1,5 pilleriliuskaa vielä ja reilu kk synttäreihin...Sitten mietitään annetaanko vielä neljännelle mahdollisuus :) Päivät menee niin vauhdilla, kun saa "juosta" paikasta toiseen, että kohta tuo päätöksen hetki onkin jo käsillä.
 
Petronella09 onnittelut plussasta!!!!:heart: Voi kun ihanaa, kyllä me muutkin täältä tullaan perästä eikös vain!!!! Omaa napaa sen verran että vuoto loppumassa pikkuhiljaa ja katse kohti seuraavaa ovista :heart:
 
Kiitos kaikille onnitteluista:flower:edelleen aika epätodellinen olo,lueskelin,ennen plussaamista tuota oireet ovulaation jälkeen pinoa ja tuli epätoivoinen olo,että voiko plussa tulla,kun niillekin oli tullut nega,joilla samanlaisia oireita,kuin minulla.

Saataispa nyt oikein monta plussaa vielä syyskuulla ja syksylle:heart:Kohta puoliin varmaan tulee lisää plussauutisia,jos vaan on tärppi käynyt,sen verran mukavia kiertopäiviä näyttää listalla olevilla olevan:D

Kurkkukipu kiusaa edelleen ja flunssainen olotila,eilen oli paha olo,tänään taas ei,herkästi palelee ja väsyttää.

petronella ja toukosalaisuus:heart:
 
Viimeksi muokattu:
Onnea petronella!

Meilläkin jo uusi yritys päässyt käyntiin. Kiertopäivistä ei nyt ole mitään tietoa. En ehkä osaa ovulaatiotakaan bongata, kun en yhtään tiedä koska sitä odottaa. Eli ahkerasti täytyy nyt peittoa heiluttaa, vaikka flunssakin on päällänsä.
Tunteet on hieman haikeat. Että taas ollaan tässä tilanteessa. Ei osaa samallalailla iloisesti jännittää. Yritän olla tutkailematta tuntojani liikaa.
Toisaalta jaksan kuitenkin uskoa, että ennen ensi syksyä meillä on taas vauva.
 
Heipat täältäkin...ihana tuo petronellan toukosalaisuus;) Itse vietän tämän viikon viimeistä työpäivää, huomenna ansaittu vapaapäivä juniorin kanssa.

Nyt elellään oviksen ajankohtaa ja tämä kierto mennään ihan mutu-tuntumalla, tällä viikolla on peuhattu enemmän kuin laki sallii:saint: ja joka suunnasta, kummasti tuon miehenkin saa innostuneeksi.

Ihania ulkoilukelejä toivotellen Kerttu kp14/23-25
 
Onnea Petronella!!!

Kp 15 menossa... Alavatsa on kyllä ollu niin kipeänä kun ei oo pillereitä popsinu... Välillä juilii oikein isosti kun nousee istualtaan seisomaan..
Mutta jotakin positiivistakin tässä on: nyt kun ei oo pillerit käytössä niin sänkypuuhatkin maistuu paremmin.

Syksy sitten saapui ihan tosissaan, ihan hirveän kylmältä tuntuu ilma. Reilu viikko eteenpäin ja pääsee metsään ihan tositoimiin koiran/koirien kanssa, että sitä ootellessa.

Plussatuulia kaikille, että saataisiin lisää hyviä uutisia!
 
Kiitos ninetsu=)

Täältä plussatuulia puhaltelen:heart:

Oma olo: pitkät ruokavälit saa heikottamaan ja tulee paha olo ja välillä on inhottavia kramppeja oikealla puolella alamahassa,vaikka jo neljäs odotus,niin en yhtään muista onko mulla aiemmista ollut tällasta,heti alkaa pelkäämään,että jos jotain onkin vialla: /Eilen maha pömpötti,oli jotenkin niin turvoksissa kai,muuten ton mahan jo joku kohta huomaa,jos on jatkuvasti tollanen pallo:whistle:

petronella ja toukosalaisuus:heart:
 
Maanantai ja uusi viikko edessä. Huomenna olisi polikäynti juniorin kanssa:| Olivat kesällä mummolassa hoidossa ja sai siellä jonkinlaisen tajuttomuus/velttouskohtauksen, veivät ambulanssilla sairaalaankin, mutta mitään kummallista ei pojasta löytynyt. Nyt sitten tarkoitus tutkia vähän enemmän, kun on suvussa tuota sydänvikaakin: / toivotaan että kaikki menee hyvin.

Omasta navasta sen verran, että ovulaatiosta ei ollut mitään hajua. Kierukan aikana ovis tuli aina kp13 tai 14, nyt ei minkäänlaisia merkkejä. Peuhattu on säännölisen epäsäännöllisesti, ei kyllä minkäänlaisia "raskausoireitakaan" ole, paitsi niitä kuviteltuja:LOL: nippailuja, selkäjomotusta yms. Luulen että tämä kierto meni puihin...:(
Kerttu 18/23-25
 
kääkkis
Täällä pidetään Kertulle peukut pystyssä, jospa sieltä plussa tuleekin ;) Toivottavasti teidän lapsesta ei löydy mitään vakavaa, mutta ihan kivahan se olisi jokin syy löytää kun tuollaista on tapahtunut :hug:

Täällä jomottelee ja nippailee ja vaikka mitä.... :LOL: Varmasti vaikuttaa näiden kuumeilupalstojen jutut, kun eihän mulla ole ollut nyt kuukautisiakaan 1.5 vuoteen ( paitsi jotain satunnaisia vuotoja joskus )!!! Omituista :snotty:
 
Hei kaikille!

Saako liittyä joukkoon mukaan?

Meillä on kaksi poikaa ja yksi tyttö :heart:
Tytön syntymän jälkeen ei olla ehkäisyä käytetty ollenkaan. Mulla on menkat alkaneet aina kuukausi siitä, kun yöimetys on loppunut vaan nyt on kohta kaksi kuukautta yöimetyksen loppumisesta eikä vieläkään näy tätiä! "Vauvahan" on jo vuoden ja 3kk. Vuoden paikkeilla viime kerroilla menkat tuli vaan nyt ne viipyy jossain. Pari viikkoa sitten tunsin kaameita vatsan kouristuksia ja aivan kuin ovulaatio, mutta kovemmat kivut. Teinkin tänään raskaustesti, mutta negahan se oli, tulis nyt ne menkat! Ei tässä nyt kamala hätä ole raskautua ei sillä, mutta jotenkin se vaivaa, kun ei kroppa pelaakaan kuin ennen!

Mutta kello on jo sen verta, että täytyy mennä, koululaista herättelemään :)

Plussaonnea kaikille ja onnea paljon jo kaikille plussanneille :heart:
 

Yhteistyössä