NELJÄNNESTÄ kuumeilevia Vol. 6

Hahaa!! Eipä vielä heitetäkkään kirvestä kaivoon. Tissit niin älyttömän kipeet tänään, että sattu pukea aamusella rintsikoita. Olin niin varma että oon raskaana. Mitä sitte vaikka eilen ihan puhdas nega
ja vielä aamupissasta?

Päiväpissasta haamu Katellaampa saanko kuvaa laitettua
kamera on huono, mutta katotaampa saako kuvasta selvää....

 
Viimeksi muokattu:
Onnea Astral!!

Ja testiä testiä Nanaj! Jos et itsesi takia, niin meidän muiden :D

ON: täällä tänään surkeampi päivä. Luulin, et kun vihdoin sain ovistesteihin edes jotain viivoja, ni se tarkoittais sitä et ne vahvenis siitä. Mitä vielä, tänään ei tullu ees haamujen haamua. Ei siis yhtään mitään, ihan blanco (tietty siis kontrolliviiva tuli). Mietin josko oisin testaamatta vaikka viikon tai jotain. Palaa noita testejä muuten hullusti, kun ei oo mitään käsitystä milloin se ovis vois ees olla. Hoh hoi, kylläpä kyllästyttää ja harmittaa. Kaikenmoisia tuntemuksia on mahassa. Mut nekin menee ja tulee, ei niistä osaa mitään tulkita : /
 
Wohou Astral! Ihan menin kananlihalle! Onnea vaan!
Itsellä hyvin etova olo ollut koko päivän ja munasarjoja nippailee. Pari viimeistä kiertoa on myös ollut etova olo ennen menkkoja mutta eihän nyt vielä pitäisi alkaa..Toki voi kierto olla ihan sekaisin.. Oviksestakaan ei oikein ottanut selvää kun selvät limat oli yksi päivä, loppui siihen ja varmaan viikon viiveellä hirvetä kivut jotka myös tulkitsin ovikseksi..Höh..jospa ne alkaiskin vähä etuajassa..

Santtu: Saanko udella teidän pikkukolmosesta? Kerkesikö vauva elellä kanssanne vai miten menetys tapahtui?
 
Juu, pikkusen epätodellinen olo :D Tänään se dpo 14. Saas nähdä kuinka lähtee tummeneen.
Kävelin apteekkiin ja ostin kaks apteekin omaa testiä. Toinen siis vielä jäljellä. Olo oli sellanen että "nyt mä jumankekka plussaan vaikka väkisin! Olisin varmaan piirtänyt siihen testiin sen viivan, jos ei olisi tullut :kieh:

Äkkiä mukaan tähän plussatuuleen! Tässä kuussa olikin monia jo plussanneita
 
  • Tykkää
Reactions: Santtu81 ja JA82
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

Tää tulee mukaan!!!

Tämä on nyt eeeerittäin varauksella /käy vielä tsekkaan testin :whistle:), mutta näyttäis siltä, että me oltais mukana tässä aallossa. Siis täällä mentiin tietty Astralin innostamina päiväpissimään tikulle, ja sieltä paljastui kaikkien haamujen äiti. Ei saa nyt kovasti innostua, ettei tulla rymisten sitten alas, mutta se vois olla, voi kun se oliski, eikä vaan jotain viivanpaikkaa näytä... :p

Nyt siis dpo 11. Testaan aamulla uudelleen.




 
Wandiille peukut pystyssä tääläkin!! b :) d Tääkin vois kyllä hyppää tohon plussa-aaltoon ;) Tosin muutaman viikon päästä vasta ja ensi kuun puolella.

Pitäisikö tämä Nelosten pino muuttaa kuukausittaiseksi? Eli jos Wandii nyt plussaa niin jos joulukuun alusta alottaisi uuden pinon tyyliin "Nelosta kuumeilevat joulukuussa"... ?
 
Astralille ja Wandiille onnittelut!!!! :)

Täällä tuskin tuohon aaltoon pääsee mukaan, eilen alkoi pieni rusehtava vuoto, joka aina muutamaa päivää ennen menkkoja alkaa. Vähän kyllä ihmetyttää kun vuoto alkoikin nyt jo noin viikko ennen menkkojen oletettua alkua.
Mieskin oli vähän pettyneen oloinen vaikkei ihan täysillä nelosen kuumeilussa ollutkaan...No jospa ensi kuussa sitten :)
 
Mullakin on joistain noista edellisistä ollut kiinnittymisvuotoa, ihan vähän vain, mutta kuitenkin. :) Jos vuoto loppuu, niin saattais ollakkin.
Tää on vielä aika pessimistinen tämän plussan suhteen. Voi olla ihan muutakin ja huomenna ei vahvistu. Kerran jo väärän plussan tehnyt tämän yrityksessä ja vielä apteekin testillä... Ans kattoo ny.
 
Onnea Astral! varovaiset onnittelut myös Wandiille! Vähänkös huippua, että tulee plussia! mäkin haluun! tai no en ehkä ihan vielä. Tulis vaan reilu vuoden ikäero kolmoseen. Mut vähän myöhemmin kumminkin. :)

Nyt lisää plussia tähän pinoon! Mä jään sit yksinäni höpöttelemään tänne kunnes mies näyttää vihreetä valoa. :xmas:
 
Huomenta!

Täällä mittari näyttää muutamaa pakkasastetta. Ja taas on alkanut jokavuotinen pohdinta, missä vaiheessa vaihtaa lapsille toppahaalarit, aina yhtä vaikeeta. Toistaiseksi ovat menneet välikausipuvuilla ja fleecet alla.

Täytyypä siis pitää vielä peukut pystyssä jos oliskin sitä kiinnittymisvuotoa, mulla ei vaan oo sellasta ollu noissa aiemmissa raskauksissa, mutta ei kai se kroppa välttämättä joka kerta samalla tavalla toimikaan.

Mukavaa tiistaita! Tämä mamma suunnistaa kohta töihin...
 
Ookkei. :confused:
Eli yks on selvä, raskaana ollaan, ainakin vielä. Eli tämänaamuinen oli kyllä ihan plussa, vaikka vaalea viiva kuitenkin. Vahvempi oli kuin eilen, mutta... Eilen tuli ihan pikkiriikkisen myös ruskeaa tuhruvuotoa, ei paljon, mutta ihan vähän.
Notta täällä Wandii jännää, menikö kemialliseksi vai onko tää nyt totta. Viiva on kuitenkin sen verran vaalea edelleen, että pistää miettimään... Ei voi muuta kuin odottaa...
 
Viimeksi muokattu:
:wave:Täällä olisi yksi neljännestä kuumeileva. En oikein sopivaa pinoa löytänyt, joten jospa teidän joukkoon mahtuisi..Meillä on siis uusioperhe, jossa ekaa yhteistä alettiin yrittämään. yk2 käynnistyi eilen kevyen pettymyksen kera! Kai se eka kierto lataa kaikki toiveet ja sitten kapsahtaa korkealta ja tulee tunne, että mitäs jos meille ei ikinä vauvaa tule (hölmöä, tiedän). Mutta nyt siis 2/31, ja parasta joululahjaa odotellaan!
 
Wandiille onnittelut myös! Toivotaan että se on oikea plussa ja miksipä ei olisi!

Nana ei tule nyt tähän plussa aaltoon mukaan, tänä aamun alkoikin sitten oikea holovuoto, että se siitä. Ihme välipäivän piti..otappa nyt selvää tästä kierrosta sitten, onko tämä nyt kp 1 vai se lauantainen.

Hitsiläinen kun kerkesin jo innostua vaikka aluksi olinkin ihan paniikissa ja tunteet heitti vuoristorataa. No uutta matoa koukkuun, mikäli en jänistä...

Mutta tämä mamma painelee nyt ruotsinlaivalle, lähtö siis huomenna. Saapahan ottaa rennosti ainakin!

Ja Jemie tervetuloa!
 
Viimeksi muokattu:
Tervetuloa Jemie, päivittelehän lasten iät ja sukupuoli ja sit ikä, jos haluut. Pakollista se ei oo. Laitoin NaNaj sen aikaisemman ilmotuksen mukaan sulle kp:t, joten ilmota, jos tulkitaan toisin. ;)

En kyllä pahan karman pelossa siirrä itseäni vielä plussanneisiin.
Olotila on tätä: :D :confused: : / :( :'( :| :) :D Eli siis ihan RAUHASSA täällä odotellaan, että jos alkaa viiva vahvistumaan ja vuoto pysyy poissa, niin sitten vois jo alkaa uskomaan. Oireita ei oikein vieläkään oo, paitsi vessassa pitää käydä kyllä ehkä pikkusen useammin kun normisti. Kylmäkin on, mutta mulla nyt on usein muutenkin ja nyt kun alkaa oleen lunta ja pakkasta, niin ei oo mikään ihmekään, että paleltaa täällä vuokrakasarmissa.

Edit: Todella pitää pidätellä itseään, ettei pissaa joka tikkuun, joka talosta löytyy... :LOL:
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä