Tulipa ostettua tänään kilon verran tarjouksessa olevaa naudan sisäpaistia. Joku varmaan jo pyörittelee silmiään, että eikö mulla ole muuta tekemistä kuin kysellä kaskplussasta ruokaohjeita. No näköjään ei ole!
Mutta siis mullahan ei ole paistimittaria! Onko tuo ihan ehdoton kapistus?
Liha on onneksi valmiiksi marinoitua, niin ei siitä tarvitse sentään huolehtia. Mutta mitenkä tuo paistaminen nyt tulisi suorittaa? Käärinkö kauttaaltaan folioon vai pistänkö paistopussiin?
Ja uunissa asteita paljonko? Kauanko pidetään uunissa?
Karma kiittää!
Mutta siis mullahan ei ole paistimittaria! Onko tuo ihan ehdoton kapistus?
Liha on onneksi valmiiksi marinoitua, niin ei siitä tarvitse sentään huolehtia. Mutta mitenkä tuo paistaminen nyt tulisi suorittaa? Käärinkö kauttaaltaan folioon vai pistänkö paistopussiin?
Ja uunissa asteita paljonko? Kauanko pidetään uunissa?
Karma kiittää!