Nami! Teit pizzaa grillissä, ohjeita kaipailen

Tai saa muutkin vastata jotka tietävät. Miten siis tuon pizzan teit muurikalla? Teitkö taikinan suoraan kylmälle muurikalle ja täytteet siihen ja sitten kuumenemaan vai miten? Vai teitkö pizzan täytteineen ja jotenkin siirsit kuumalle muurikalle? Kauanko paistoit? Haluttaisi kovasti kokeilla, mutta kun oon tällainen suht tumpelo ruoanlaitossa... Kiitokset vastauksistasi etukäteen.
 
Anteeks, en ole huomannu aiemmin viestiäsi vaikka melkein päivittäin täälä pyörin.. :ashamed:

Eli pohjaan tuli semmonen 2,5dl vehnäjauhoja,vähän suolaa,n.1dl vettä ja loraus öljyä. Taikinasta pitäisi tulla aika kiinteä pallo, eli lisäile jauhoja vettä ja öljyä lisää jos siltä tuntuu. Laita kylmälle muurikalle öljyä ja taputtele pohja siihen, ei paksulti! Täytteet siihen (itse laitoin pastakastiketta,kinkkusuikaleita,aurajuustoa,katkarapuja ja tavallista juustoa) Ja eikun muurikka pienelle tulelle ja kun pohja on rapea(ruskeita läikkiä) ja juusto sulanut =) Ota muurikka pois ja jos lisää paistat niin anna muurikan hieman jäähtyä että kärsit taputella taikinaa taas... Saitko mitään selvää? Kysele lisää...
 

Yhteistyössä