Naisen euro onkin jopa seitsemän euroa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tällä palstalla ei kukaan ole tilivelvollinen valinnoistaan ja ratkaisuistaan.
Hesarissa on juttu siitä miten luoda lapsiinsa hyvät välit. Luin myös jutun kommentit.
Jatkuvasti töiden takia poissaoleva äiti on lujilla. Joku jutun kommentoijista kuitenkin kiitteli yh-äitiään, joka teki pitkiä päiviä palkkansa eteen.
👍

Joo mun yhdenkin kaverin äiti teki yksinhuoltajana kahtakin duunia ja isoäiti sitten hoiti häntä monesti. Nyt tämä äiti on eläkkeellä, ollut jo pitkään ja aikuinen lapsensa hoitaa hänen asioitaan sen, minkä omilta töiltään ehtii. Näin tein itsekin.
 
Entinen m1es oikein raivosi näppäimistöllään että naisille vähemmän rahaa. Ja nyt sitten itketään.
Koska vastustat tasa-arvoisia palkkoja ja ilmeisesti tämä asia hiertää, niin kyllä se menee misogyniaan. Et varmasti itse sitä huomaa, koska et osaa ajatella asioita laajemmin, mutta kokonaisuudessaan olet aina alentamassa naisia, et ikinä puhu heistä kunniottavasti.
Linkkaa yksikin viesti, jossa vastustan samaa palkkaa samasta työstä, samalla työajalla. Noin ei ole tapahtunut koskaan.:mad:
 
vierailija
En, mutta en sano, etteikö heitä olisi. Lapsuudessani ja nuoruudessani kaikkien kavereiden ja koulukavereiden äidit kävivät töissä ja ovat nyt sitä kasikymppisten ikäluokkaa, molemmin puolin.
Sama juttu, mutta puhutaan 10 vuotta nuoremmista. Aika lailla sama meininki se oli kuin nykyäänkin eli ei omassa lapsuuden kaveri- ja tuttavapiirissä ollut ketään, jonka äiti (tai isä) olisi ollut kotona enempää kuin sen pari vuotta, jonka jälkeen mentiin tarhaan tai perhepäivähoitoon, että vanhemmat pääsivät duuniin.
 

Yhteistyössä