Nainen sai potkut töistä näytettyään presidentille keskisormea

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Itseäni ehkä lähinnä tässä jutussa ärsyttää tuo, että aikuinen nainen heiluttelee keskaria (vieläpä niin tyhmästä syystä kuin kateus), eikä ymmärrä edes hävetä käytöstään, vaan levittelee kuvaa itse ympäriinsä.
Kiva roolimalli lapsilleen.
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
vierailija
Trumpin autosaattueelle keskisormea näyttänyt naispyöräilijä sai potkut

Julkaistu: 7.11. 1:46

Kahden lapsen äiti ilmaisi mielipiteensä presidentin ollessa palaamassa golfklubiltaan.
Presidentti Donald Trumpin autosaattueelle keskisormea reilu viikko sitten näyttänyt nainen kertoo verkkolehti Huffington Postille saaneensa potkut työstään.

Tilanne nousi otsikoihin uutistoimisto AFP:n kuvaajan ikuistettua tilanteen, jossa Trump oli lähdössä Washingtonin liepeillä sijaitsevalta golfklubiltaan. Kuvassa naispyöräilijä ajaa tien laitaa ja nostaa keskisormensa pystyyn mustien autojen ajaessa hänen ohitseen.

Huffington Postin mukaan pyöräilijä oli 50-vuotias kahden lapsen äiti Juli Briskman, joka kuvailee tilannetta lehden haastattelussa.

– Hän ohitti minut ja vereni vain kuohahti. Ajattelin hänen olevan taas siellä hiton golfkentällä, Briskman kertoo.

Trump on ensimmäisen presidenttivuotensa aikana kerännyt huomiota viettämällä paljon aikaa golfin parissa, usein itse omistamillaan golfklubeilla.

Uutistoimisto AFP:n mukaan Briskman jakoi kuvan omilla sosiaalisen median tileillään sen julkaisun jälkeen. Rakennusyhtiö Akima LLC:n palveluksessa työskennelleen Briskmanin työnantajaa ele ei miellyttänyt.

Briskman kertoo Huffington Postille saaneensa potkut kolme päivää kuvan julkaisemisen jälkeen. AFP:n mukaan yhtiö tekee urakoita muun muassa Yhdysvaltain hallinnolle ja armeijalle.

– Sosiaalisen median tileillä ei saa olla rietasta tai siivotonta materiaalia. Heidän mielestään keskisormen näyttäminen oli siivotonta, hän sanoo.
 
vierailija
Ensin ajattelin, että autot ohittivat liian läheltä ja pyöräilijää raivostutti kun ei meinannut pysyä pystyssä autojen ilmavirrassa. Mutta eihän siitä olekaan kyse.
No, jotkut vain ovat kuumakalleja, liikenteessäkin.
 

Yhteistyössä