Naapurista kuului

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
imurin ääni tänä iltana juur ennen hiljaisuutta. Kumma aika imuroida noh viel sallittua mutta kummalisinta on kun tuota kuuluu niin harvoin heiltä! Mietin että onko kaikki kunnossa perheen äidillä imuroiko todellakin niin harvoin??? Viimeksi imuri kuului tasan kaksi viikkoa sitten ja silloinkin illalla! Tarkistin päiväkirjasta että todella pitää paikkansa. No voi imuroida kun mä en ole kotona kuulemassa toivon tietysti niin heillä kun on lapsiakin niin tottahan pitää imuroida paljon useammin!
 
vierailija
Naapuri täällä. Me ei tosiaan aina imuroida, vaan yleensä putsataan märällä mikrokuidulla lattiat. Ja sitä taas sinä et pysty mitenkään havaitsemaan pelkkien kuuloaistimusten varassa.

Meillä on myös videolle otetut todisteet mikrokuidun käytöstä siltä varalta, että teet ls-ilmon. Eli lapsiamme et todellakaan saa lastenkotiin järkättyä. Lällälläää!!
 
vierailija
Kuinka usein kodin lattiat pitää puhdistaa, jotta sossu ei vie lapsia? Onko se jossain korkeamman tason ohjeistuksessa määritelty vai jääkö se jokaisen sossutädin omaan harkintaan?
 

Yhteistyössä