muutoksia 3 kk: iässä?

Eli kysymys kuuluu: mitä muutoksia olette huomaneet vauvassanne 3 kk:n iässä? Onko se pelkkää legendaa etä masu rauhoittuu ja yöt/nukkuminen helpottuu, vai onko totta? Mitä muuta on tapahtunut 3 kk iässä?
 
ja yöt menneet ihan mahdottomiksi. Heräillään syömään n.4-5 krt ja tuttia laitetaan lisäksi noin 10 kertaa. Huoh! Ehkäpä toivottavasti ohimenevä vaihe.

Viihtynyt viikon päivät yksinkin vähän aikaa leikkimatolla. Lisäksi vauvamme oppi eilen tarttumaan leluihin, mikä edesauttaa hänen leikkimistään yksin =)
 
Meillä 3kk iässä masu rauhoittu mutta hampaita alkoi tulemaan kaksin kappalein, eli uudet itkut. Oppi kääntymään massulleen ja tarttuu leluihin jos niitä pitää ihan lähellä mut ei lattialta kyllä ota. Syöminen muuttu hyvin epäsäännöllisestä hyvin säännöllliseen, klo 6,9,12,15,18,21,ja yöllä sit vähän pidemmät.ei enää nuku niin paljon päivällä.(voi kyllä johtua nuista hampaista)
 
tasan 3kk..kääntyi selältään massulleen ja 3kk ja viikko tajuttiin että massultaan pääsee takasikkin kun vähän jaksaa keikutella..ja voi nauraa ääneen.. ja katella muuallekkin kuin olkapään yli..ja kaikkeen mikä lähelle tulee voi tarttuu oli se sitten vaikka siskon hiukset :D ..ja sekin että yöt meni uusiks vaan hetkiseks kun äiti ei ota hepulii jos pikku heppu nukkuu massullaan..ja se että poika on kuin auringon paiste jokeltelemassa kun äiti antaa muutakin kuin maitoo.. mango sose on namia! :D
 

Yhteistyössä