Musta magia

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Olen ollut mieheni kanssa vuoden yhdessä ja kokoajan sattuu pahoja asioita. Tänään sattui kolari . Automme meni lunastukseen .Miehen suku ja entiset exät ollut vastaan meitä. Kokoajan on tapahtunut selittämättömiä asioita pahoja sellaisia. Uskon näin että meidän päälle on langettettu kirous. Miten toimia? Pelottaa mitä seuraavaksi. Miten tän saa pois?
 
Jos ny magiaan uskoo...
niin hommaa vois verrata lasinpuhallukseen.
Kestää vuosia oppia tekemään yhtään mitään ja se on magiaa.

Sata tapaa rikkoa lasia taas ei ole kummoinenkaan temppu. Se on mustaa magiaa. Ei tartte osata puhaltaa lasia mut rikkomalla sitä voi aina sanoa olevansa taitavampi.

Jos teillä meni auto lunastukseen mut kukaan ei vahingoittunut ja vakuutukset on kunnossa niin mitään ei ole tapahtunut paitti että maailmassa on hieman enemmän rutussa olevaa peltiä.
No big deal.
 
vierailija
Magia on saatanasta. Kaikki Magia on mustaa magiaa Jotkut omavanurskaat ottavat ehtoollisella ehtoollisleivän suuhunsa ja rukoilevat itselleen rikkautta tai vahingoittaa toisia, mutta se on mustaa magiaa. Samoin on helluntailaisuus jossa puhutaan kielillä tai tehdään muuta kauhistuttavaa, kuten on laita muissakin tämän maailman hengellisyydessä. Ainoa oikea usko on Rauhanyhdistyksellä muut hengellisyys on saatananpalvontaa. SRK lestadiolaisuus on ainoa oikea usko
 

Yhteistyössä