Muslimit keppostelivat heittämällä homot alas talon katolta, ristiinnaulitsemalla ja kivittämällä naisen kuoliaaksi

  • Viestiketjun aloittaja Islam<3
  • Ensimmäinen viesti
"wieras"
Alkuperäinen kirjoittaja hyysärien logiikka;30599863:
"Vasemmiston väkivalta on vaan niin paljon parempaa" -Li Anderson
Nää viherpunikit ovat kyllä täysin sairasta sakkia. Sääli vaan et ovat saastuttaneet melkein koko Suomen punataudillansa.
 
"sekamelska"
[QUOTE="wieras";30599876]Nää viherpunikit ovat kyllä täysin sairasta sakkia. Sääli vaan et ovat saastuttaneet melkein koko Suomen punataudillansa.[/QUOTE]

Arhinmäen sateenkaarilippu ei istu hänen musunäkemyksen kanssa yksiin ainakaan musliminuskon mielestä?
 
vierailija
Odotellaan vielä sellaiset 10 vuotta niin eiköhän täälläkin ole mukavat oltavat. Olemme silloin saaneet sanotaanko nyt 2 miljoonaan äärimuslimia rikastuttamaan olojamme. Heille on vihdoinkin saatu kelvolliset asuinolosuhteet ja pankit lainaavat omistusasuntoja varten korotonta lainaa. Töissä ei tietenkään ehditä käydä, sen hoitaa vääräuskoiset orjapalkoilla <3 Kunhan nyt saadaan kaikki tämä rullaamaan niin säästämme kovasti, kun enää ei tarvitse tyttöjä kouluttaa (palvelijaksi paremmalle väelle ei tarvita koulutusta, ei lukutaitoakaan) ja sosiaalituet on käytännössä lakkautettu kaikilta muilta paitsi ns.oikeaoppisilta. Niitähän ei toki tarvita koska töitä silloin riittää. Tämä maa kansoitetaan aivan uudella suvaitsevalla tavalla, olemmehan syntyneet vääräuskoisiksi ja meitä tullaan opastamaan nöyrtymään.

Ei silti huolta, saa suomalaiset vielä lisääntyä koska tarvitsemme silloin todellakin uusia työntekijöitä ja työvoima pitää suotuisat olosuhteet paremmalle vallitsevalle kansaosalle :) Vielä joutuu odottamaan mutta kohta.. kohta me olemme edelläkävijöitä laupeudessamme!
Kaikki vääräuskoisethan tapetaan.
 

Yhteistyössä