Muovisista syöttökaukaloista

  • Viestiketjun aloittaja kypsynyt
  • Ensimmäinen viesti
kypsynyt
Löytyykö nykyään mistään enää sellaisia suurempia muovisia kaukalosyöttölappuja? Jokapaikassa on tarjolla vain BabyBjörnin kaukaloa tai samankokoisia halpisversioita. Ei niissä sinällään ole muuta vikaa, kun ovat liian pieniä kolmivuotiaalle jäätelön ja viilin syöjälle ja ruoat ovat sylissä, kun kaukalo on jossain leuan alla. Viimeinenkin vanha iso kaukalo hajosi, eikä uutta ole löytynyt paristakaan lastentarvikeliikkeestä eikä erimerkkisistä marketeistakaan!
 
Tämä nyt on asian vierestä, koska en tiedä mistä isompia muovisia saa ostaa. Apuvälinekaupasta kyselisin.

Äitiyspakkauksen froteemuovipalasta saat helposti tehtyä kaksi ruokalappua. Laitat palan kahtia ja taitat lyhyemmän sivun reunasta noin 10cm kaksinkerroin. Ompelet suoralla ompeleella reunasta. Kun tämän taitoksen käännät kankaan toiselle puolelle, saat kourun, johon ruoka jää. Toiseen päähän leikkaat kaarta lapsen kaulaa varten ja ompelet vinokanttia niin pitkän palan, että saat niskapuolelle solmittua kunnon rusetin.
 
kypsynyt
Kiitokset vaan Leijalle neuvosta, mutta noita kernisiä ja kankaisia ym. ruokalappuja meillä riittää vaikka kuinka paljon. Tuollaista muovista kaukaloa kaipailen (enkä ole ainoa, niin sanottiin lastentarvikeliikkeessä), kun se on niin helppo tiskiharjalla pestä venyvästä viilistä tai sulaneesta suklaansekaisesta jäätelöstä ja nostaa tiskikaappiin samantien kuivumaan seuraavaa kertaa varten. Esikoisen aikaan noita kaukaloita löytyi joka marketista, nyt ei löydy enää mistään :(
 

Yhteistyössä