Mun mies väittää pokkana, että kaksi buranaa 400mg ei ole sama kuin yksi 800mg burana!

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
Anterorokko
[QUOTE="...";29243731]Joo, mutta jos olet jo kaatanut irsellesi kossupaukun, on ihan sama alkoholin vaikutuksen kannalta, kuinka paljon lantrinkia kaadat lasiin.[/QUOTE]

Höps. Jos laitat sekaan vissyä niin heräät aamulla kulli punaisena tupakalle haisevan vatsamakkarajuntin vierestä.
Jos sen sijaan heität lasiin oliivin, niin aamulla saa herätä pikkuisen paremmasta seurasta, jolla on timmi vartalo, tukka viimeisen päälle ja jonka trimmi alapääkin tuoksuu ruusulle.
 
  • Tykkää
Reactions: aurinkovarjo
"Juu"
" Tablettiydin: 400 mg tabletit: kroskarmelloosinatrium, esigelatinoitu tärkkelys, dekstraatti, vedetön kolloidinen piidioksidi, mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti. 600 mg ja 800 mg tabletit: laktoosimonohydraatti, liivate, makrogoli 6000, kroskarmelloosinatrium, vedetön kolloidinen piioksidi, mikrokiteinen selluloosa. Burana Slow 800 mg depottabletti: steariinihappo, magnesiumsteariitti, vedetön kolloidinen piidioksidi, povidoni.

Kalvopäällyste 400 mg, 600 mg ja 800 mg tabl.: sakkaroosi, hypromelloosi, polysorbaatti 80, titaanidioksidi (E 171), glyseroli (85 %) ja magnesiumstearaatti."

http://spcam.orion.fi/laakeluettelo/Tiedosto/BURANA,_BURANA_SLOW%284180%29.html
 
Tissitelijä
Jos juon litran 10% alkoholijuomaa ja samalla litran vettä vs. Juon 2 litraa 5% alkoholijuomaa ilman vettä, niin kummasta tulee enemmän känniin? Kyllä, suurin osa ei tähän osaa vastata. Tämä on mielestäni pelottavaa.
 
vinkea
Burana laittaa muunmuassa silloin pään sekaisin kun kyseessä on niskajumin aiheuttama päänsärky. Jumi aukeaa, veri virtaa paremmin, humahtaa päähän, olo on euforinen. Joillakin samasta syystä rupeaa väsyttämään...
 
vierailija
Just.. Ja väität että ne kaupassa ei tiedä ja laittaa vihanneksiin? Ootko nähny paljonkin paprikoita mettässä vitun urpo?
Tässä ruoat, jotka eivät ole sitä, mitä luulet:
Vesimeloni: Koska marja on mehevien hedelmien tyyppi ja yleensä monisiemeninen, on vesimelonikin kasvitieteellisesti marja.

Munakoiso: Myös munakoiso on kasvitieteellisessä mielessä marja, vaikka se onkin helppo mieltää vihannekseksi.

Chilipaprika: Tulisuudestaan tuttu chilipaprika on myös marja.

Banaani: Tätä et tiennyt – myös banaani on marja! Banaanipuukaan ei oikeastaan ole puu, vaan kasvitieteellisesti se luokitellaan ruohoksi.

Mansikka: Kumma kyllä, mansikka puolestaan ei ole marja, vaan ruusukasvien heimoon kuuluva epähedelmä.

Karhunvatukka: Myöskään karhunvatukka ei oikeastaan ole marja, vaikka se tuottaakin marjan tapaisia hedelmystöjä.

Vadelma: Vadelmaakaan ei kasvitieteellisesti luokitella marjaksi, vaikka puhekielessä se sitä onkin.

Avokado: Moneen maukkaaseen reseptiin sopiva avokado on hedelmä, ei vihannes.

Paprika: Paprikatkaan eivät ole vihanneksia, vaan hedelmiä.

Kurpitsa: Myös kurpitsa luetaan oikeastaan hedelmäksi.

Kurkku: Usko tai älä – myös kurkun voi laskea hedelmien joukkoon.

Maissi: Maissi on vilja, ei vihannes.
 
vierailija
2*400 on aivan sama kuin yksi 800. Idea on vain siinä, että nuo vahvemmat saa reseptillä ja sitten niistä saa kelakorvauksen. Tehon suhteen on yksi ja sama.
Paitsi että kuoreen liittyviä apuaineita saa tuplat siinä miedommassa. Haitoista tiedetään, ennestään, että:
"Melko harvinaisina haittavaikutuksina (alle 1 potilaalla sadasta) on raportoitu:
hermostuneisuutta, sekavuutta, painajaisia, havaintohäiriöitä, harha-aistimuksia, vainoharhaisuushäiriöitä, unettomuutta
• ihon kihelmöintiä tai ”tikkuilua” ilman näkyvää syytä (harhatuntemuksia eli parestesioita)
suutulehdusta, ruoansulatuskanavan haavaumia ja verenvuotoja tai veriulosteita.
"
 
9MM
Kuulemma siinä mielessä ei ole, että ne "kantoaineet" on erit, eli lääke imeytyy hieman eri tavalla ja siten vaikuttaa hieman eri tavalla. Eli on eroa ottaako kaksi 400sta vai yhden 800n. Jälkimäinen on ehdottomasti tehokkaampi. käytän itse sitä migreenilääkkeenä. joskus ei tarvitse ottaa varsinaista kohtauslääkettä ollenkaan, kun otan riittävän suuren annoksen buranaa mahdollisimman pian. Reseptillä on noita 800sia ja joskus otan 800 + 400 yhtäaikaa.
Mut tiiäkkömitä sri lankoissa oli kasvis uute joka auttoi migreeniin heti siis tutulla oli siel migreeni ne laittoi sitä uutetta sen päähän ni se loppui. Oonkin täällä jo sanonut et sieltä löytyi uute joka latettiin karvan päälle ja paperilla pyyhkästiin ni karvat lähti eikä kasvanu pitkään aikaan
 

Yhteistyössä