Semmoista suussa sulavaa ja hyvää...ihanaa.
Mä olen laittanut maitorahkaa, kuohukermaa, appelsiinia ja sokeria. Mutta se ei kyllä maistu samalta, kuin mitä ruokaloissa yms. Siellä rahka on jotenkin semmoista parempaa rakenteeltaan ja myös maultaan.
Eikö ne rahkat olekaan appelsiinirahkoja...onko joukossa muutakin? Mikä on rahkan ja kerman suhde?
Jotain mä teen väärin...ois kiva tietää että mitä :snotty:
Mä olen laittanut maitorahkaa, kuohukermaa, appelsiinia ja sokeria. Mutta se ei kyllä maistu samalta, kuin mitä ruokaloissa yms. Siellä rahka on jotenkin semmoista parempaa rakenteeltaan ja myös maultaan.
Eikö ne rahkat olekaan appelsiinirahkoja...onko joukossa muutakin? Mikä on rahkan ja kerman suhde?
Jotain mä teen väärin...ois kiva tietää että mitä :snotty: