mukulat ekaa kertaa reissuun

niin mikähän oisi hyvä paikka aloittaa tuollaisten ylienergisten pojan
viikareiden kanssa?ikää heillä 2 ja 5.
joku espanjan rantalomakohde vai mikä?
ehdotuksia otetaan vastaan :flower:
loma siis täysin lasten ehdoilla :D
 
Thaimaahan. Lento on pitkä,mutta öiseen aikaan taittuu mukavasti unten mailla. perillä paljon nähtävää ja koettavaa jo tuon ikäisille! =)
Meillä nelivuotias kinuaa seuraavaksi vähintään kolmen viikon reissua kun kuulemma kaksi ei ole tarpeeksi pitkä aika siellä!

Kuten edellinen,espanjaan ei minuakaan saisi edes niinä kilon palasina... just tänä aamuna lehdessä oli mainos jollain matkatstolla että Kanarian matkan myynnissä maanantaista alkaen,,sanoin ukolle että jes,nyt makuupussien etsintään,eiköhän lähdetä jonottamaan! :LOL:
OIkeesti en lähtis sinne enkä oo kyllä koskaan käynytkään,mutta muovituolit ja suomi prkl huutelu ei oikein nappaa. :/
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 22.04.2007 klo 23:20 äittä77 kirjoitti:
Thaimaahan. Lento on pitkä,mutta öiseen aikaan taittuu mukavasti unten mailla.
Kuten edellinen,espanjaan ei minuakaan saisi edes niinä kilon palasina...

OIkeesti en lähtis sinne enkä oo kyllä koskaan käynytkään,mutta muovituolit ja suomi prkl huutelu ei oikein nappaa. :/
Joo Thaimaa on perheen kanssa (ja ilman) huippu kohde! Se on turvallinen, lämmin ja monipuolinen ja riittävän iso, että vaikka onreissattu kaikkineen 8 viikkoa siellä, ei ole yhtään "tää on nähty" olo, eikä kyllä ole viellä nähtykään kun pohjoinen HuaHinistä KohChangille ja Ayathauassa on käyty rannikon ulkopuolella, sekä etelässä Khaolak-Phuket-Krabi aluella ajeltu pariviikkoa.

Mutta pakko kyllä sanoa, että Espanja, tai ainakin Kanaria on mainettaan parempi, eli sielläkin pääsee ulos niistä turistikohteista ja pakkoko sitä on mennä jonnekin Americanokseen asfalttitien varteen rakennettuun turistikylään, kaunista luontoa löytyy Kanarian saarilta kyllä.

Ja kyllä Thaimaan turistikohteissakin jo osataan "nttilan hinta Stokmannin laatu" huutelut...Tosin koska Thaimaa on halpa ja turvallinen, ei ole mikään pakko olla siellä turistirannalla kuuntelemassa niitä huuteluja. Thaimaa on omatoimilomailijan paratiisi, mutta jos jokatapuksessa haluaa pakettimatkustaa, niin silloin on turha lentää 12 tuntia, lähempää saa samaa helpommalla (ei kyllä välttämättä halvemmalla, koska eläminen Thaimaassa on hyvin halpaa).
Toisaalta thaimaa on hyvä kohde harjoitella omatoimimatkailua, ensin pakettimatkalla sinne ja siellä sitten tutustua pikkuhiljaa aluetta laajentaen lähiympäristöön.
 
Voin lämpimästi suositella Finnmatkojen Rethymnonia ja siellä hotellia Ibiscos Garden. Me olimme siellä viime syksynä ja mukana oli pojat 5v ja 4v, ja aika meneviä poikia onkin. Lisäksi oli tyttö 1,5v.
Hotellissa on paljon tekemistä vilkkaille pojille. Kiva leikkipuisto kiipeilyjuttuineen, jalkapallokenttä, pingispöytä. Ja ennen kaikkea kaksi mahtavaa allasaluetta. Neljä allasta lapsille, joista yhdessä on mahtava mustekalaliukumäkisysteemi. Käyppäs katsomassa Finskin nettisivuilta kuvia :) Hotelli oli erittäin lapsiystävällinen, mukava henkilökunta, lapsille oma buffetruoka iltaisin, maksoi 4? ja sai syödä mitä halusi ja kuinka paljon vain. Hotellissa pääsi joka paikkaa liuskoja pitkin tai hissillä, joten rattaillakin on hyvä liikkua. Huoneissa oli kerrossänky, mutta emme halunneet laittaa pientä lasta sinne ylös nukkumaan, vaikka kaidekin löytyi. Meille olikin tuotu valmiiksi ylimääräinen sänky, joten kaikille oli sopiva nukkumapaikka.
Rethymnon on muutenkin kiva paikka. Vanhakaupunki on aivan ihana. Linnoitus kiinnosti meidän poikia, joten sinnekin innolla kiivettiin ja katseltiin maisemia ylhäältä käsin. Rantakin on hyvä!
Suosittelen. Ei ole edes kallis hotelli, vaikka onkin neljän tähden Blue Star hotelli.
 
Portugali-fani
Kiva lapsiperheen paikka on Portugal, Algarve ja siellä Monte Gordo.
Atlantin hiekkarannat hiekkakakkujen tekoon, simpukoita kerättäväksi ja hotellilla uima-altaat. En muista hotellin nimeä, mutta sieltä löytyi myös Bamtse-kerho, joten vanhemmilla oli mahdollisuus omaankin aikaan.

Lyht ja edullinen lauttamatka Espanjan puolelle mahdollinen. Ei hirveästi ostosmahdollisuuksia, joten sitenkin matka lasten ehdoilla toteutuu, kun äidin shoppailuvietti ei häiritse perheen lomailua. ;)

Lentomatkakin on inhimillinen.
 

Yhteistyössä