Montako pakettia teidän lapset jouluna saa?

  • Viestiketjun aloittaja vierasss
  • Ensimmäinen viesti
"vieras."
Huomenna vielä ostoksille suunnataan. Kolmella lapsella on nyt paketteja niin, että esikoiselle on yksi paketti, keskimmäiselle kaksi, kuopukselle on yksi. Sitten pelejä on ostettu koko perheelle yhteisiksi paketeiksi. Huomenna käydään vielä ostoksilla. Tänä jouluna ollaan ostettu edullisia paketteja. viime vuonna meni överiksi ja lahjoihin rahaa meni yhteensä 1000 euroa. Nyt pyritään johonkin 500 euroon.

Paketteja ei tule muilta, kun meiltä vanhemmilta. Omat vanhempani ja veljeni ovat lahjoneet lapset rahalla.
 
"Maca"
No en tiedä vielä. Yhteisiä on ehkä 3 tavallaan, ja vähän riippuu että kuinka monta pakettia teen noista hygieniatuotteista sun muusta pienemmästä, ihan yksittäin en niitä pakkaa. Ehkä kolme voisi tulla per lärvi yhteisten lisäksi. 11- ja 13-vuotiaat.
Sukulaisten paketeista en tiedä, kaipa isänsä suvun puolelta jotain tulee.
 
kymmenisen
Meillä pukki tuo noin kymmenen lahjaa per lapsi, joista viisi itse ostettua ja viisi saatu muilta. Lisäksi tontut tuovat aattoaamuna lapsille yhden yhteisen pelilahjan ja jokaiselle oman pienen lahjan.
 
"Vieno"
Meillä on 3 lasta, iältään 2v, 4v ja 6v. Jokainen saa n. 10 pakettia/lapsi, ja siinä on laskettuna yhteen meidän vanhempien ja muun suvun ostamat lahjat. Suurimmaksi osaksi esim. legoja, palapelejä, radio-ohjattavaa autoa sun muita leluja. Vaatetta saavat myös pari kolme per lapsi. Hygieniatuotteita ja muuta arkisempaa meillä ei paketteihin kääritä.
 
tavis***
2,5 v. kaksi pakettia meiltä. Yksi mummilta, 1-2 papalta, tädiltä ja enolta yhdet, PPH:lta yksi, ystäväperheeltä 1 ja mummolta ja ukilta tulee 2-4.
Äkkiseltään laskettuna yhteensä 10-13 pakettia,
mutta meiltä siis vain kaksi :)
 
kahvikirahvi
Kaks pakettia saa multa ja isältään yhteensä, enolta, isovanhemmilta (4kpl) on odotettavissa jotain pientä, kummeilta tuli paketti, ja sedistä/tädeistä en osaa sanoa. Mutta ihan tarpeeksi.

2,5v.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
vvvvieras
Tyttö melkein 5v. Pikaisesti laskettuna 25 lahjaa + isomummujen rahalahjat. Me vanhemmat osallistuttu ''kuormaan'' ostamalla lahjaksi luistimet (nekin kirpparilta, hih) sekä suosikkihahmon kuvalla varustettu yöpuku.

Iso suku ja tyttö suvun ainoa pieni.
 
"noh"
6-9 lahjaa per lapsi laskin olevan meiltä vanhemmilta tulossa. Lapsia meillä on neljä. Jokainen saa yhden n. 100-300e arvoisen lahjan, yhden n. 50e arvoisen, yhden 20-30e arvoisen, mutta muut onkin sitten ihan jotain 5-15e maksaneita pikkujuttuja. Teinillä tuo kallein lahja tosin on tänä vuonna melkein 1000e, kun tarvitsee uuden tietokoneen.
 
"vvieras"
3v...saa muistaakseni 6 lahjaa meiltä...yhteishinta jotain päälle satasen. Leluja kaikki. Yksi kalliimpi, muut vähön edullisempia. 3kk saa 2 lahjaa. Saa sitten enemmän kun vähän kasvaa noista vauvaleluista. Vaatteet ei kuulu musta joululahjoiksi tai muukaan arkinen.

Sukulaisilta saavat sitten lisää. Ja ollaan muuten sossuperhe kun mies opiskelee ja olen äplomalla. Ei mitään ongelmia ettei riittäisi lasten lahjoihin ja jouluruokaan. Me vanhemmat ei saada kun pienet paketit jotta joulupukki olisi uskottavampi. Joukuruoki7n meni n. 100 e ja muutaman kukkasen ostin kotiin ja joulukuusen.

Aiotaan kyllä molemmat ihan työelämään ja tuoda veroja valtiolle paljon yli tämän mitä saadaan. Mutta onneksi näinkin onnistuu. Ja kyllä onnistuisi esimerkiksi tietokoneen kustantaminen teinille kunhan tietää siitä ajoissa. Ymmärrän kyllä että lahjoihin meneen vanhemmille lapsille vähän enemmän. Mutta onneksi olaan töissä molemmat sillon. Jos ei suomesta löydy töitä nnin ulkomailta sitten.
 

Yhteistyössä