Montako kertaa päivässä imuroitte???

  • Viestiketjun aloittaja äiti
  • Ensimmäinen viesti
hehe
Alkuperäinen kirjoittaja kyllä!:
Olen kotona kotihoidontuella- en hoitamassa lapsia- vaan kotia. Siis imuroin aamusta iltaan, viikonloppuisin myös illasta aamuun. Haluan kuollessani tietää ettei minulta ole jäänyt huomaamatta yksikään pölynhiukkanen eikä röyhkeä nukkapallero. Etten ole jättänyt yhtään mahdollisuutta imuroimiseen käyttämättä. Aikaansa ei voisi paremmin kuluttaa. Hyvä kysymys tämä.
HEH :) Se voittaa, kuka on eniten imuroinut elämänsä aikana. Meillä käytetään tuollaista "se voittaa, kuka on ..." -sanontaa aika monessakin yhteydessä ja tähän se passaa. Yksi lemppariasanontamme ihmisistä, joille raha/ura tuntuu olevan tärkeämpää ajankäytöllisesti kuin perheen kanssa vietetty aika, että se voittaa haudassa, kuka on kerännyt arkkuunsa eniten rahaa ja materiaa mukaansa. Tai se voittaa, kuka on tehnyt eniten ylitöitä. Hah ja pah. Käyttäkää ihmiset aikaanne oikein! Elämämme on ainutkertaista. Haluatteko käyttää siitä kohtuuttoman paljon vaikkapa imurointiin?
 
hallelujaa miten voi ihmisiä nyppiä noin hurjasti jos joku imuroi tuhannen kertaa päivässä?
Eikö se ole ihan sama miten kukin kotiaan hoitaa? Ja minä en ainakaan ole keksinyt keinoa miten koiran karvoja saa lattialta pois ilman imuria? Yleisesti hyväksytyt tavat "joilla en tuhlaa elämääni" otetaan vastaan?

Ei kai kukaan imuroi sen takia että olisi parempi ihminen vaan lähinnä tarpeen vuoksi.
 
Joka toinen päivä yleensä. Jos on jotain ylimäärästä jääny lattialle niin sit joka päivä. Keittiön lattian pyyhin kostealla päivittäin jolloin samalla saa liat ja roskat. Aikaa siihen menee n.4min. En tykkää iltaisin pitää sukkia jalassa ja tuntuu inhottavalta jos jalkoihin tarttuu jotain :x
 
kolme lasta
Keittiön imuroin 1-3 kertaa päivässä, lapset ruokaillessa pudottelee lattialle kaikenlaista roskaa ja sit toi 1v olis niitä siellä syömässä jos en imuroi. Muutoin alakerran imuroin 2 kertaa viikossa ja yläkerran kerran viikossa tai kahdessa. Siistiä meillä ei ole enkä tosiaankaan ole siivoushullu, kaukana siitä, mut meidän imuri asuu keittiössä.
 
:LOL: :LOL:
Kerran viikossa ois pakko yrittää imuroida. Mies imuroi kyllä myös, joten itse imuroin ehkä 2 krt kuussa. Keittiötä ja eteistä kyllä lakaisen päivittäin.

Mutta hei,
täytyy ehtiä käydä töissä, laittaa ruokaa, ulkoilla, viedä lasta harrastuksiin, ulkoilla, olla lasten kanssa ja ennen kaikea levätä :D
 
xl
Ehkä noin 0,2 kertaa päivässä. Välillä saatan ottaa enimpiä muruja keittiöstä ja hiekkaa eteisestä harjalla ja kihvelillä. Kuka sitä imuria jaksaa jatkuvasti kaapista kaivella???
 
Meillä alakerrassa (keittiö, ruokahuone, olohuone, aula ja eteistilat) imuroidaan 1-3 kertaa päivässä. (Joko mie, mies tai isommasta päästä lapset... kaikki imuroi ns. vuorollaan.)
Makuuhuoneet 1-2 kertaa viikossa.

Mie en edes ikinä laita imuria minneen kaappiin / komeroon, vaan se on aina ruokahuoneen / keittiön tai eteisen / aulan nurkassa imurointivalmiina.
Mie oon kokeillut lakaisemistakin, mutta mielummin meillä kaikki tarttuu imuriin kun harjaan ja rikkakihveliin.
 
Haloo!
Ne jotka päivittäin imuroivat useammin kuin kerran niin mitä imuroitte sieltä lattialta? Meillä kun ollaan imuroitu niin koko talo on pari-kolme päivää puhtaana pölyistä ja irtoliasta joten en ymmärrä miksi jotain huonetta täytyisi imuroida 2-5krt päivässä? Eteiseen kyllä joka päivä kantautuu hiekkaa mutta...
 
Alkuperäinen kirjoittaja Haloo!:
Ne jotka päivittäin imuroivat useammin kuin kerran niin mitä imuroitte sieltä lattialta? Meillä kun ollaan imuroitu niin koko talo on pari-kolme päivää puhtaana pölyistä ja irtoliasta joten en ymmärrä miksi jotain huonetta täytyisi imuroida 2-5krt päivässä? Eteiseen kyllä joka päivä kantautuu hiekkaa mutta...
Meillä ainakin on niin hassunkurinen, vanha talo... jos eteisessä on hiekkaa, niin se kulkeutuu siitä jaloissa yläkertaan ja siitä eteisestä mennään myös kylppäriin... ei oo kiva sit kosteilla jaloilla tulla suihkusta hiekkaiselle eteisen lattialle.
Ja sama keittiössä... nää lapset on sellaisia murustaja-jootataneita, että jos muruja on ruokahuoneessa paljon, niin ne kulkeutuu hetimiten olohuoneeseen ja makkariin jne.
Eli mie en niinkään imuroi pölyjä...
 
s
Alkuperäinen kirjoittaja lai-ne:
häh? siis joka päivä ja montakin kertaa... oikeasti?

jollei teillä ole keskuspölynimuria niin saatte sillä imuroinnillanne enemmän haittaa kuin hyötyä vaikka näennäisesti siistiä olisikin. ne pölyt kiertää silloin ilmassa ennen kuin laskeutuu taas, en suosittele, ainakaan allergiaperheille.

pari kertaa viikossa riittää, tällöin ovet ja ikkunat auki, ja niitä kandee pitää auki vielä 20-30 minuuttia imuroinnin loputtua.

tuli muuten mieleen, että imuroiko joku tavallisella imurilla ilman että avaa ovet ja ikkunat...
Oletkos kuullut HEPA-suodattimesta?

 

Yhteistyössä