Monta talvihaalaria lapsilla? Mikä on paras?

  • Viestiketjun aloittaja haalariasiaa
  • Ensimmäinen viesti
Meillä on pojalle (vajaa 3v) kolme haalaria, Lassien uusi haalari, Remun viime talvelta säilöön laittamani joka menee (toivottavasti) alkutalven, sekä Lennen "rönttähaalari".
Tytölle (vajaa 1v)on kaksi H&M:n sekä yksi Ticketin haalari, jokainen eri kokoa kun nyt on sellainen kasvuvauhti päällä että parin kuukauden välein pitää siirtyä kokoa isompaan :) Ja toppatakki on tytölle myös lähinnä kauppareissuja/automatkoja ajatellen ostettu, pojalle tarviis vielä myös pelkän takin.

edit: Remun pukuun olen ollut enemmän kuin tyytyväinen!
 
Kuopuksella on Reimatec, käytettynä hommattu. Kolmosella uusi GreenHill. Siitä ei olekaan aiempaa kokemusta, mutta vaikuttaa hyvältä ja toivon mukaan periytyy sitten kuopukselle vielä. Kuopukselle on myös äp-haalari, mutta se alkaa olla jo aika nafti. Menee vaunuillessa kuitenkin.
 
Meillä on kaksi haalaria. Toinen on kostesussuojattu lauhalle kelille ja koville pakkasille on sitten tavallinen (kosteutta hylkivä tosin sekin, mutta lämmin). Lisäksi on pari kaksiosaista kauppareissuille ja muille ajeluille, jolloin täytyy voida vähennellä tarpeen tullen. Merkkiä en tuijota vaan valikoin tarjonnan mukaan, sillä ostan suurimman osan talvivaatteistakin kirpparilta. Tällä hetkellä merkkeinä on Jonathan, Reima (myös tec) ja Luhta.

Lisäystä sen verran, että ipanalla on ikää 4½-vuotta.
 
Minulla on alle vuoden ikäinen tyttö, jolle ajattelin aluksi suuruudenhulluuttani ostaa POP:n talvihaalarin. Se jäi kuitenkin ostamatta, sillä ajattelin, että lapsi on vielä kevättalvelle saakka niin pieni, ettei edes kävele (luultavasti). Järkeilin myös, että halvempikin haalari riittää päätellen siitä, miten moni halvempien haalareiden käyttäjä on edelleen hengissä...

Päädyin tekemään hintavertailua eri kaupoissa, ja ostamaan sitten Lassien talvihaalarin pari kymppiä halvemmalla, kuin olisi eräästäkin kaupasta saanut... Luulen, että meidän tyttö tulee tuolla toimeen varsin hyvin tämän talven.

Ja niin, onhan meillä sitten myös se äitiyspakkauksesta saatu haalari, kolmatta haalaria en näe järkeväksi hankkia, kun lapsi on tosiaan vielä noin pieni.

Haalarimerkkien paremmuudesta en osaa sanoa, kun hinnakkaampienkin joukosta löytyy välillä jos minkälaisia susia. :)
 
Kohta yksvuotiaalla on käytetty rrrreimatecci, ja isompaa kokoa käytetty remu. Lisäksi lindexin takki (käytetty) ja hm toppahousut. Äp haalari myös mahtuu.

Isommalla on kappahlin haalari, käytetty reimatecci, seppälän takki ja luhdan housut
 
"vieras"
Lego ja ticket to heaven. Kahdella haalarilla mennään kuten aiempinakin vuosina. Lego on hyvä. Ehkä vähän tylsä, mutta kestävä ja toimiva. Ticketiltä on räväkämpi kuosi ja hyvä sekin on ollut aiempinakin vuosina.
 
"vieras"
2 haalaria, Ticketin Othello + Altitude 8848. Lisäksi Ticketiltä toppahousut + toppatakki. Kaikki hyviä, mutta erityisen tykästynyt ole Altitudeen. Kestävä, vettähylkivä ja hyvin istuva!
 

Yhteistyössä