Monenko 1.5 v vielä juo tuttipullosta

Otsikossa kysymys; onko muita jotka vielä tässä iässä juovat tuttipullosta ? Meidän pojalla, 1 v 5 kk vielä unipullo, siis nukkumaan mennessä sekä päivällä että illalla. Tuntuu vaikealta ajatella nukuttamista ilman pulloa, olisihan toki jo aika ottaa pullot kokonaan pois mutta mutta... Helpommin sanottu kuin tehty. Kuinka muilla ?
 
äiti myös
Meillä viim. vuoden iässä jätetty pullot pois. Nuorin jätti iltapullon itsestään. Ei vaan enää kelvannu. Ja hyvä niin. Mitä isommaksi pääsee niin sitä vaikeampi päästä eroon. Puolitoistavuotiaalla niin paljon kiinnostavaa ympärillä, että luulis et vaan unohtuis kun vaan jätetään pois. Mukista vaan vähän vettä ennen nukkumaanmenoa niin siinä se. Eikä muutenkaan oo hyvä antaa nukahtaa pulloon vaan pitää oppia nukahtamaan itsekseen.
 
meillä poika 1v8kk ja juo vielä aamu-, päivä-, ja iltamaidot/ vellit pullosta. tutti jätettiin pois 3 vkoa sitten ja tuttipullosta "irrottaudutaan" ennen tarhaan menoa, joka alkaa helmikuussa.

tiedän, että vierottaminen saattaa olla aina myöhemmässä vaiheessa hankalampaa, mutta näin meillä.. ja uskallan sanoa sen ääneen! =)
 
Meillä vielä unituttipullo käytössä eikä koskaan muussa käytössä ole ollukkaan. Tutista ollaan päästy jo aikoja sitten kun se ei vaan yksin kertasesti kiinnostanu tyttöä. Jos löytää tutin ni vie sitä vauvanukelleen ei ees yritä laittaa omaan suuhunsa. No tos maitopullos on se et jos sen otan pois ni miten sit nukkumiset mut ootan ainaki 2v ennenku otan pois.
 
meillä pullo jätettiin kerralla pois kun tyttö täytti 1v ja hyvin suju nyt 1,3v ja juo hienosti jo mukista maidon . velliä meillä ei oo juotu ollenkaan pelkkää puuroo, ei oo sit senkään takii tarvinnu pulloaenään käyttää. tutti käytössä enään vain päivä- ja yöunilla
 
No,ei ole meilläkään sitten vielä kiirettä tämän asian kanssa.Pojalla ikää 1v2kk ja kovasti olen miettinyt tuota tuttipulloasiaa,että jokohan sen jättäisi pois, mutta vielä taitaa olla tarpeen..
Nukahtaa siis päikkäreille ja yöunille pullon kanssa ja tutti on myös käytössä unilla..
 
Meillä neidillä (nyt 1v 3kk) pullo jätettiin pois hieman alle 1 vuotiaana. Aikaisemmin oli juonut illalla nukkumaanmennessä maitoa pullosta, mutta lopetti maidon juonnin ihan itsekseen. Annettiin maitopullo, kun vietiin neiti sänkyyn, mutta ei enään maitoa juonutkaan, joten pullo jäi meillä helposti ja kivuttomasti pois. Nyt täytyis pikkuhiljaa päästä eroon tutista, mitenkähän se onnistuu??
 
Meillä juo 1,8 vuotias 2-2,5dl joka ilta pullosta, mutta ei sängyssä vaan äidin tai isin vieressä ennen hammaspesuja. Tämä siksi, että on "meidän oma hetki", rauhoittuu, eikä muuten juo paljoakaan maitoa. Saanpahan ainakin ton pasi desiä varmasti menemään. Ja varmaan jatketaan vielä pitkään.. Tutti on jätetty pois, samoin ns. unimaitopullo.
 
Meidänkin 1,5 v juo iltamaidon pullosta,ja mun puolesta saa kyllä vielä aikansa juodakin,kun muuten se maidon juominen on niin vähäistä,saanpahan ainakin sujuvasti ton pari desiä juomaan,kun muuten pääasiassa vettä haluaa juoda(siis nokkamukista ja lasista).Ja mikäs kiire tässä on,poikahan on vielä pieni :)
 
Mäkin nukuttelin meidän "huononukkujaa" pitkään pullolla. Tuntu ihan mahdottomalta jättää se pois. Tarjosin joskus nokkamukista iltamaitoo, mut ei kelvannu. Sit yhtenä iltana en vaan ottanu pulloa mukaan ja siinä se! Ei mitään ongelmaa, paits että maitoo menee nyt päivässä paljon vähemmän. Tutti otettiin ihan äskettäin pois ja sekin kävi paljon helpommin kun olin ajatellu, samoin aikoinaan sängn vaihto ....
Nää kaikki on ollu mulle paljon isompia murheita kun lapselle :kieh:
Ai niin mun laps tais olla jotain 1 v ja 7 kk kun luovuin tuttipullosta iltajutuissa. Tiedän kyllä kaks vuotiaita, joita nukutetaan edelleen pullolla.
 
meillä
1v11kk on vielä iltavelli. Koitan lopettaa, kun noi muutamat purkit kaapista loppuu. Ehkä annetaan velli pöydän ääressä mukista eikä sylissä pullosta.

Päiväunille ei saa pulloa ja nukahtaa hienosti. Tosin on nukkuu päiväunet sängyssä vasta reilun kuukauden, ennen ulkona.
 

Yhteistyössä