Moccamaster kahvinkeitin

vieras
On hintansa arvoinen!
En vaihtas toiseen.Kahvista tulee kuumaa.Paremmassa mallissa on "sekoittaja" siinä pannussa,eli ensiksi valunut kahvi ei ehdi painumaan.Meillä kyllä tippalukkokin toimii vaikka keitin on ollut käytössä jo 8v.Täysin uuden veroinen.
 
vieras
Mielestäni on laadukas ja saa hyvää kahvia. Ei poksu ja höyrystä kun viimeisiä vesiä vetelee vaan on äänettömämpi. Voi myös lisätä vettä heti kun virran on ottanut pois päältä.
 
Ensimmäinen keitin oli 17 vuotta ja annoin työkaverille kun halusin uudemman version.Tuona aikana ostin kaksi kannua uutta kun hajoitin,muuten ei keittimessä mitään vikaa.
Nyt mulla kaksi toinen lahjaksi saatu ja toinen messuilta voitettu.
 
Maamikki
Muistakaa sit pestä toi mokkamasteri sillä CLEAR DROP-aineella vähintään kerran kuussa, ainakin siinä tapauksessa että laitatte veden säiliöön keittimen kannulla. Voin kertoa että putkistoista tulee ihan karmean näköisiä mustia klönttejä vaikka me usein pestäänkin keitin. Ja kahviin makuun todellakin vaikuttaa se onko keitin puhdas vaiko eikö...
 
On! Edellinenkin keitin oli ihan laadukas, mutta se hiton porina kun vettä oli enää vähän... :eek: Ukolle marmatin joka aamu, että herään kun keitin porisee ja osti sit mulle joululahjaksi moccamasterin. Mahtava keitin. Saa kuumaa kahvia ja vieläpä todella nopeasti. Takuukin on pitkä.
 

Yhteistyössä