Mitkä tuplavaunut P&T Vibejen tilalle??

Meillä on nyt jo toiset Vibet menneet rikki (tyyppivika) ja ollaan päätetty ettei enää anneta kolmansille mahdollisuutta.

Tämä on harmi koska asutaan pk-seudulla ja normaalit tuplavaunut eivät oikein toimi yleisissä kulkuneuvoissa ja autoa meillä ei ollenkaan ole.

Nyt kuitenkin ottaisin mielelläni vinkkejä teidän mielipiteistänne, mitkä on parhaat tuplat?

Nämä minulle tärkeitä:

*Kääntyvät etupyörät
*hinta max 700e
*mahdollisimman kapeat

Lapsilla ikäeroa 1v5kk ja nuorempi nyt 6kk, tuplat tarvitaan ehdottomasti!
Mitään Carenoita, ABC:tä, yms halpis-vaunuja en halua, vaunufriikki kun olen :D

Avusta kiitän kovasti :flower:
 
Alkuperäinen kirjoittaja äiti:
P&T sport. Niissä ei mitään jarruvikoja tms. Hyvin toimivat ja täyttävät noi sun kriteerit
Jarruvika on itseasiassa korjattu uusimpaan runkoon joka tuli myyntiin tänä keväänä, meillä on uusin runko...

Meillä oli Sportit mutta haluaisin käsijarrun sekä portaattomasti säädettävän istuimen... Ehkä pitäisi harkita Dasheja? Onko kellään kokemuksia niistä?

Meillä siis oli jo Sportit puoli vuotta käytössä ja myytiin ne sitten pois kun vaihdettiin Vibeihin.......
 
äiti
aa, no sit.
Dashit kavereilla, niissä ei käsijarrua muistaakseni myöskään tai siis lukittuu, kun aisan taittaa alas. Istuimet menee dashissa sillä soljella portaattomasti, mikä hyvä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja äiti:
aa, no sit.
Dashit kavereilla, niissä ei käsijarrua muistaakseni myöskään tai siis lukittuu, kun aisan taittaa alas. Istuimet menee dashissa sillä soljella portaattomasti, mikä hyvä.
Se kuomu taitaa olla samanlainen kuin Sporteissa? meidän tyttö kun ei mahdu sinne alle enää nytkään vaikka vasta 1v10kk :/
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Finja:
Britaxin b-dualit ovat huiput!
Meillä olleet käytössä muutaman kuukauden. Sisarisuimessa on kuomu ja sen saa makuuasentoon. Suosittelen!
Kaupassa kun kokeilin kyseisiä vaunuja, niin tosi heikon oloiset. Myyjäkin sanoi, että ei kestä kovaa käyttöä. Mukaan meille tuli easywalker duot. Kapeimpia vaunuja ja tosi monipuoliset. Jos molemmat lapset ovat jo vähän isompia, niin suosittelen tutustumaan mutsyn tupliin.
 
easywalkerit
Meillä easywalker duot ja loistavat olleet. Vaihtoehtoina oli emmaljungan, teutonian ja hartanin tuplat (kaikissa kääntyvät etupyörät), mutta easywalkerit veivät voiton. Menevät loskassa ja maastossa. Kertaakaan ei ole tarvinut lukita etupyöriä ja kohta vuoden käytössä olleet. Tosi tyytyväisiä ollaan kyllä oltu.
 
Ollaan käytetty päivittäin ostopäivästä lähtien noita b-dualeja, kuopus 6kk nukkuu alhaalla ja esikoinen 3v istuskelee yläistuimessa. Mitään vikoja ei ole ilmennyt, tosin kyytiläisten painon kasvun vuoksi ovat hieman raskaat työntää ja nostaa bussiin. Kun esikoinen matkaa itsekseen, vaihdamme rinkoon vauvakopan ja ovat tosi näppärät pikkuvaunut silloin. Myös yksilörattaina toimivat.
 

Yhteistyössä