Mitkä kengät syksyksi?

Mitä kenkiä teidän lapsilla on käytössä näin sykysllä? Mietin nyt kun kaikki muut kengät on jääny pieneksi paitsi lenkkarit, et minkälaiset kengät ostan vai pärjääkö saappailla ja lenkkareilla vai pitäskö ostaa goretexit?
 
Me ollaan huomenna menossa kenkäostoksille. Noiden 2 lenkkarien ja saappaiden lisäksi ostan goret. Kun jäi nuo keväällä ostetut gore-lenkkarit pieneksi herralle. Jos tulee märkä syksy, niin saappaat päivittäisessä käytössä ei oo jalalle hyväksi, siksi goret.
 
Meillä 3v tytöllä on käytössä ensiaskelkengät ja kumisaappaat. Viime syksynä oli ihan sama juttu, eli pärjäsi hyvin noilla kaksilla kengillä koko syksyn. Talvella on ollut ainoastaan Richterin eVent-kengät käytössä.
 
Ostin 2-vuotiaalle viking coretexit, sellaiset midivartiset. En tykkää pitää aina kumppareita. Hoidossa kuitenkin pidetään aina niin saa kotona jalkaansa vähän paremmat kengät.

Harmi kun ei vanhemmalle löytynyt kokoa! Meillä kesälenkkarit jo pienet ja niin ohutpohjaiset, että pakko hankkia jotkut välikengät ennen varrellisia coretexejä ja kuomia.
 
Meillä poika 5v ja kotihoidossa mut paljon ulkona. Ihan sadekelillä kyllä ollaan sisällä. Minäkin mietin just sitä että saappaat ei ole jalalle mitkään parhaimmat ja varmaan talveen ja pakkaskeleihin tosi pitkä aika että pitäskö ne goretexit ostaa nyt syksyksi. Pojalla 32 jalka, onkohan kokoja hyvin saatavilla ja minkä hintasia? Vikingit on ollut parhaat koska tarpeeksi leveät meiän pojan jalkaan. Pitää varmaan käydä katselemassa kenkäkaupoissa.
 

Yhteistyössä