Miten yöpissitilanne teillä?

Poikamme siis 1,10v. Öisin on alkanut pissimään reilusti monesti öisin. Vaikka illalla ollaan vähällä juomisella ja yleensä iltapissa tulee pottaan, niin varhain aamuyöstä vaippa on läpimärkä. Vaippa on riittävän kokonen ja parhaaksi merkiksi meidän huushollissa todettu. Nyt aattelin, että oisko hyvä pissattaa poika siinä vaiheessa vielä potalle, kun ite meen nukkumaan, jos sais yhet pissat vähemmälle siten ja pysyis päällisin puolin kuivana. Miten muilla yöt on menny tai menee? Välillä on tullu mieleen, että poika panttaa pissaa yöx, vaix se nyt ei ole mahdollista ;)
 
Meidän pojan vaippa oli tosi täynnä yön jälkeen aina n.2v9 kk asti (nyt jo 6v). Tytöllä oli taas aamuisin vaippa lähes kuiva. Poikalapset niin eläväisiä päivisin, olisko se syynä, että pissii yöllä paljon. Tiedä häntä!En lähtisi viemään pissille yöllä. Menee unet sekaisin, ja olette pian ongelman edessä. Ei pian saa uudelleen nukkumaan ja lapsi voi jopa hätäänty. Ajattelin vaan, kun meillä joskus 6 v herää yöllä, ja pitelee pippeliä. Vien vessaa, jos hän itse unessa. Hän on jotenkin sekaisin hetken,menne kyllä nopeesti ohi. Eipä siitä kai mitään haittaa ole, vaikka vaippa ihan läpimärkä? Jos tulee läpi petiin, onko teillä alla muovitettufrotee? Aikoinani itse ostin koko patjan pituuden olevan muovitetun froteen, lenkeillä saa hyvin patjan päälle. Valmiita sellaisia saa ainakin Anttilasta.
En meinannut jättää yövaippaa aikoinaan pois pojaltamme, vaikka päivällä oli ilman, juuri samasta syystä, kun vaippa aivan täysi aamulla. Sit yksi ystäväni kehoitti kokeilemaan. Ja olikin yllätys, vahingoja tuli todella harvoin. Kaippa siinäkin joku taika, lapsi tiedosti ei ole vaippaa, ei pissinyt petiin.Kyllä se siitä! =)
 

Yhteistyössä