Miten usein teillä imuroidaan?

  • Viestiketjun aloittaja guesti
  • Ensimmäinen viesti
guesti
Oikeasti alkaa ihmetyttämään tämä pölyn, hiekan ja karvan määrä meillä. Juuri kaksi päivää sitten imuroin tarkkaan koko kämpän ja nyt jo tuntuu siltä, että tarttis ottaa pölynimurilla uusi kierros. Kertokaahan muutkin millaisessa taloudessa asutte ja miten usein teillä pölynimurilla käydään läpi koko huusholli.

Meillä: kaksi aikuista + vauva + koira ja imuroida pitäis ilmeisesti joka toinen pv, mutta en tee sitä kuin kahdesti viikossa.
 
meillä
keittiö, eteinen ja olkkari monta kertaa viikossa, lähes päivittäin. Makkarit kerran viikossa. Okt, ei eläimiä. Kaksi alle kouluikäistä lasta, jotka päivät kotona.
 
Useammin pitäisi
Meillä imuroidaan kerran viikossa, taloudessa 2 aikuista+ kaksi kissaa. Viikossa ei vielä karva ihan kävele vastaan, mutta eniten ärsyttää sohvassa ja sängynpeitossa lymyävä kissan karva joka on sitten vaatteissa.

Rikkaharja käytössä että sillä pyöräyttää parikertaa viikossa.
Semmoinen rikkaimuri ois aika ihana. Mä oooon niin nainen... "rikkaimuri ois ihana" :)
 
"..."
Kyllä meillä vähintään jokatoinen päivä imuroidaan, tarpeen tullen useemminkin. Monesti esim. eteisen saatan vetästä päivittäin, samoin keittiön jos lattialla ruuanmuruja ym. Perheessä yks lapsi ja kissa.
 
reija
useamman kerran viikossa ja rikkaimurilla päivittäin eteisen ja keittiön. tänään viimeksi imuroin ja sitä ennen aattona. kolme lasta, kaksi aikuista, ei eläimiä (ikinä)
 
Eiji
joskus toisenkin kerran ainakin keittiö, jos esim leivottu, ollut vieraita...Perheessä vanhemmat ja kaksi lasta.Pienin lapsi ja äiti kotona. Isä töissä ja isopi koulussa
 

Yhteistyössä