Miten tulkita testit?

Eli sain positiivisen tuloksen digitaalisella "raskaana 1-2vk" kuukautisten ollessa myöhässä n. pari pv-viikon. Kierto siis heitellyt hieman. Testiä en tehnyt edes aamupissasta, mutta varmistin seuraavana aamuna ja tulos positiivinen. Tänään tein kuitenkin vielä ns. varmistuksen ja tulos olikin "ei raskaana". Mutta kuukautiset eivät ole edelleenkään alkaneet, lämpö koholla ja oireita :/ Voiko positiivinen muuttua negatiiviseksi noin vain, ilman että vuoto alkaa edes? :'(
 
Kyllä minä nyt heittäisin villin veikkauksen, että raskaana olet. Testit eivät kyllä positiivista näytä, jos et oikeasti ole raskaana. Toisaalta jos olet raskaana niin testi saattaa näyttää negatiivista.

Enkä usko, että olisi kesken mennyt!

Voit nyt joko tehdä sen kolmannen testin aamupissasta tai käydä suoraan hakemassa terveyskeskuksesta pissapurkkia ja viet virtsanäytteen labraan! Sieltä saat ainakin varman tuloksen ja yleensä myös nopeasti.
 
Ollaan yritetty toista lasta pari kuukautta ja nyt menkat myöhässä pari päivää. Eilen illalla tehty testi näytti negaa mutta oli yön aikana muuttunut haaleaksi plussaksi (unohtunut yöksi pöydälle). Kuinka luotettava ja voiko muuttua noin vain yön aikana? Ei siis ollut aamuvirtsa.
 
Tein tänään iltapäivällä apteekin oman raskaustestin. Ensin pelkäsin sen menneen pieleen koko testin sillä koko se testi-ikkuna värjääntyi punaiseksi. Sitten siihen kuitenkin ilmaantui testin onnistumisesta kertova viiva. Pian hävisi ylimääräinen punaisuus testi-ikkunasta ja testiin ilmestyi haamuviiva. Pian tuo viiva kuitenkin muuttui selvämmäksi ja testissä on ihan selvät kaksi viivaa. Se postiivisesta tuloksesta kertova viiva on kuitenkin selkäesti haaleampi, kun se toinen. Kai tämä tulos kuitenkin on ihan suht. luotettava? Aion tehdä huomenna vielä uuden testin. Varmuuden vuoksi. Tämä on ensimmäinen ikinä koskaan tekemäni postiivinen testi. Tunnelmat ovat hitusen hämmentyneet. On tätä jo reilu vuosi yritetty saada aluilleen.
 
Pirpaliina jos testiviiva tuli 5min sisään ja on punertava - onnitteleisin sinua ja laitan lastin tarrasukkasia pienelle asukille!!!:heart::wave:

Ps. Haalea testiviiva kertoo yleensä siitä, että HCG.tä ei vielä ole virtsaan paljoa erittynyt.
Kyllä se viiva vahvenee jo keskiviikolle!!(hcg tuplaantuu n. joka toinen päivä/72h)
 
Viimeksi muokattu:
Joo kyllä siihen heti tuli se toinenkin viiva n. minuutin sisällä. Ja siitä hetken päästä se muuttui vahvemmaksi. Oma kiertoni on hieman vaihtelevan mittainen, yleensä aina alle 28 päivää. Lauantaina olisi ollut kp 28. Siinä mielessä uskon tuon testin tulokseen, koska normaalisti kierto on ollut n. 26 päivää ja tänään on kiertopäivä 30 eli myöhässä ovat jo useamman päivän.
Kiitos tarrasukista, niitä tarvitaan =)
 
itsellä kans askarruttaa.. tehny eilen päivä pissasta raskaustestin ja hyvin hyvin haalea plus viiva ilmestyi testittikkuun.. no päätin tehdä aamu pissasta saman ja haalea plussaa näyttävä viiva ilmestyi myös tähän..
MInulla aika säännölliset kuukautiset ja olisi pitänyt alkaa viimeviikonlopun aikana..


Kylläpä tuo varmaan kannattaa odottaa sitten pari päivää vielä ja tehdä uusi?
 
Tänään tein uuden testin (apteekin testi) ja kyllä se edelleen plussaa näyttää. Mielestäni viiva ei kuitenkaan ollut en vahvempi, kun maanantaisessakaan testissä. Mistäköhän se sitten vois johtua? Kuitenkin tulos on ihan selvät kaksi viivaa, joten uskotaan edelleen, että raskaana ollaan. Tuntemuksia alamahassa on eikä menkkoja näy...
 
Mun oli ihan pakko vielä eilen tehdä yksi testi. (tein torstaina clearbluen viikkonäyttötestin, joka epäonnistui, se ei näyttänyt tulosta ollenkaan) Joten eilen oli sit ihan pakko vielä tehdä yksi testi. Taas tein apteekin testin (paikallisessa kylä apteekissa ei muita ollut saatavilla) Testi näytti edelleen plussaa, vaikka mielestäni se viiva ilmestyikin siihen hitaammin, kun maanantaina eikä se kyllä ole ollut keskiviikkona eikä perjantainkaan vahvempi, kun maanantain plussa viiva.
Kai tässä kuitenkin pitää uskoa raskaana olevansa, kun ei mitään keskenmenon oireita ole ollut. Ei kipuja (kovia) eikä vuotoa. Paisti valkovuotoa, mutta se on ollut ihan valkoista tai aavistuksen kellertävää.
Mahassa on edelleen niitä nipistelyjä päivittäin. Ei koko ajan, mutta välillä. Nyt myös pikkuhiljaa alkaa rinnoissa hieman tuntua ja nännit aristaa varsinkin iltaisin. Ja koko ajan haukotuttaa...
Mutta eihän ne oireet toki heti lopu, jos kesken vaikka olisikin mennyt. Eikä vuoto välttämättä ala heti... piinaa tämä kyllä on ja eka neuvolakin on vasta rv10+
 

Yhteistyössä