Miten tehdään riisipuuro etukäteen aamua varten?

  • Viestiketjun aloittaja -----------
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Mä keitän ihan normisti maitoon jo tänä iltana maitoon,annan jäähtyä ja kaappiin.Aamulla lämmitän sen hellalla,maitoa lisään lämmityksen aikana koska puuro paksuuntuu jäähtyessä.
 
"tea"
ihan normaalisti illalla alat sitä keittämään. kun puuro kiehuu, sammutat lieden ja laitat kannen kattilan päälle (kuitenkin sellainen, jossa on pienet reiät höyryn poistumista varten) ja aamulla puuro on valmis.
 
"tea"
[QUOTE="pp22";22735638]Ei kai nyt maitopuuroa voi pitää hellalla 12h.. Eikös mene jo pilalle ja kasa bakteereita seurana?[/QUOTE]

sen on tarkoitus siinä valmistua hellalla kuumassa kattilassa kansi kiinni. ei mulla ainakaan ole tullut pienintäkään vatsanpurua noin puuroa tehdessäni.

tosin viime vuosina en ole tuolla tavalla puuroa tehnyt, koska en tiedä jäähtyykö keraaminen liesi liian nopeasti sellaiseen perinteiseen verrattuna, joten en tiedä tulisko siitä "ihan oikeaa" puuroa.
 

Yhteistyössä