Miten tehdään omenamehua?

  • Viestiketjun aloittaja hjälp
  • Ensimmäinen viesti
lop
taitaa olla niin, että mehulinko on ainut vehje, jolla saa tuoretta omenamehua. joskus keitin mehumaijalla ja ei menny kauan, kun alkoi mehu käymään ja korkit pulloista lentelemään...
 
Ooo
Mehulingolla saa ns. tuoremehua. Puristamoista samalla tavalla isompia määriä ja vaikka valmiiksi pastöroituna. Itse olen tehnyt mehumaijalla kun se on niin helppoa ja oma mehulinko on surkean pieni. Tulee kauhea sotku (ja vaiva) lasillisesta.
 
hjälp
[QUOTE="vieras";22023076 begin_of_the_skype_highlighting**************22023076******end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting**************22023076******end_of_the_skype_highlighting]Mehumaijalla tuolla tulee parasta aikaa omppumehua ja pakasteesta lisäksi marjoja mukaan.[/QUOTE]

Ku olen kuullut kahta tapaa tehdä... eli sokerit mehun sekaan pulloon vaiko sokerit lohkojen päälle maijaan?? Joku sanos et irtois enemmä mehua jos laittais maijaan mut minkäköhän verra sitä sinne pitää laittaa?? Onko hajuja??? Kellään???
 

Yhteistyössä