Aiheuttaako tämä ketju jo sinänsä kirjoitusvirheitä vai onko kyseessä todella noin vaikea ruokalaji..?!Alkuperäinen kirjoittaja pepi:no joo kyllä naurattaa,mutta jos kysymys on lindrömin pihveistä,niin samalla tavalla ku ihan tavalliset jauhelihapihvit,mutta punajuurta raastat sekaan. Ja nam , on hyviä. Eli jauhelihaa 800 grammaa. 2 kanamunaa. korppujauhoja vajaa 2 desiä. murskattua mustapippuria noin 5-6 kpl. kermaa(ruokakerma?) purkki . ja just se punajuuri (300 grammaa) vaikka niitä kaupan etikkasäilöttyjä.
joo,haluisin kans ihan mielenkiinnosta tietää,et miltä se ap:n hihvi on oikein maistunut..Alkuperäinen kirjoittaja voi ei..:Jokohan ap on linquistin hihvin tehnyt?
Ja oppinut sen mitä onkaan tekemässä...
En tajua miten tämä jaksaa vieläkin naurattaa ääneen... mutta niin vaan tekee...Alkuperäinen kirjoittaja linda:No taisi olla senmoinen.Alkuperäinen kirjoittaja Vivian:Ai Lindströmin pihvi vai?
ap oli siis tehnyt hihvejä ja onnitunutkin!Alkuperäinen kirjoittaja linda:Onnistui hyvin kun tein kokin linkin ohjeela.
Eikä ole kun hauska yhä vieläkinAlkuperäinen kirjoittaja vierain:Kuka tätä jaksaa nostaa päivästä toiseen.....???
Vähän kulunut juttu jo
Eikun sama kirjotulinja jatkuu..Alkuperäinen kirjoittaja ohhoh:ap oli siis tehnyt hihvejä ja onnitunutkin!Alkuperäinen kirjoittaja linda:Onnistui hyvin kun tein kokin linkin ohjeela.