Miten te jaksatte asua kerrostalossa taaperon kanssa?

  • Viestiketjun aloittaja hyvä
  • Ensimmäinen viesti
vieras
No yöt uhmiskin nukkuu, ja päivät on päiväkodissa. Töitten jälkeen touhuillaan kaikenlaista muuta, ja puistollaan esim. joten eipä siihen montaa tuntia huutoa mahdu. Toisekseen, meillä on hyvät eristykset. ei kuulu naapurin pikkukoiran tuhinatkaan, vaikka se kuulemma kommentoi lehdenkantajat jne.
 
No juu. Kyllähän se kerrostaloasuntokin jonkin verran ääntä pitää sisällää. Varmasti helpommin lasten aiheuttama meteli alkaa häiritä minua itseäni kuin naapureita. :whistle:

Ja tosissaan kerrostalostakin pääsee ulos purkamaan energiaansa.
 
mie
meinaakko että kerrostaloissa ei itketä? :D

Meillä ei kyllä ne äänet kuulu. naapurit saivat vauvan muttei ole kuulunut ääniä. yläkerrässä on tarmokas taapero, ei kantaudu ääniä meille. pelkäsin kovasti omien lasten ääniä mutta naapuri kehui ettei meiltä kuulu mitään, vaikka kuulemma innokas tekemään valituksia herkästi.
 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
No kyllä meillä ainakin välillä itkee yms eli naapurit voisivat valittaa.
Kaikestahan voi aina valittaa jos sen hommakseen ottaa. Kyllä näitä ammattivalittajia löytyy jotka voivat ottaa hampaisiinsa kenet hyvänsä, asuttiin sitten kerrostalossa tai omakotitalossa.

Mutta siis lapsen satunnaiset itkemiset eivät ole kerroatalossakaan mikään valituksenaihe. Taas jos lasten annetaan tyyliin päivät pitkät hakata pattereita tms niin se on jo eri homma.
 
bibi
Meillä ihana iso asunto alle vuoden vanhassa kerrostalossa, missä äänieristys on hyvä ja lisäksi hyvin kasvatettu lapsi joka ei turhia huuda. Lisäksi meillä on mukavat naapurit, joiden kanssa asioista voi keskustella asiallisesti kasvokain, eikä tarvitse valittaa. Pihassa on tilaa lapsen leikkia ja runsaasti hyviä leikkivälineitä.
 

Yhteistyössä