Miten saisi vauvan ryömimään eteenpäin?

  • Viestiketjun aloittaja ryömryöm
  • Ensimmäinen viesti
jokuäiti
Miks pitää saada menemään? Oppii aikanaan. Kummallista, kun ei anneta nykyään lasten ITSE opetella mitään...koko ajan pitää olla OPETTAMASSA ja vielä vauvaa?? HALOOOOO! Antakaa vauvan olla VAUVA. PISTE.
 
Ei tuo menny koskaa eteenpäin. Peruutti kunnes meni hermo ja alko rullata ennenku lähti konttaamaan. Monella on se pakki ensin päällä ennenku löytyy toinen vaihde eteenpäin. Anna ap toisen opetella rauhassa. Voithan sää laittaa jotai kiinnnostavaa nenän eteen niin että ois pikku pakko päästä sen luo.
 
"Hanne"
Ei hele!
Ihan oikeesti, relatkaa! Ei tarvii osata ryömiä lainkaan, joku ei osaa kontata, joku on pyllykiitäjä, toinen vetää itseän eteen päin yhdellä kädellä, yksi menee kyljellään. Kaikki on normaalia ja EI TARVITSE OPETTAA!
Hulluks menny kun pieni ei saa rauhassa itse opetella, koko ajan ollaan tumpuloimassa.

Meillä ei esikoinen ryöminyt lainkaan, lähti suoraan konttaamaan. Kuopus meni peruuttamalla tai kierien paikasta toiseen, ja sitten lähti kävelemään.
 
meillä kans tyttö peruutteli ensin pitkän aikaa, ennenkuin alkoi ryömiä eteenpäin. se oli niin ihana, kun peruutteli, sitten töppäs johonki, käänty kattomaan mitä takana on, ja jos oli jotain kiintoisaa, niin kääntyi naama sinnepäin ja alkoi tutkailla kohdetta :D
 

Yhteistyössä