Miten saatte kotona tehdyssä pizzassa pysymään täytteet päällä

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja ?
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
?

?

Vieras
En ole tehnyt kotona sen takia, kun aina haukatessa täytteet menee ihan muusiksi, lähtevät pohjan päältä pois. Auttaako se oikeasti jos laittaa vähän juustoa heti pohjan päällekkin, sitten vasta ketsuppi ja täytteet ja lopuksi päälle vielä juustoa
 
Minä laitan bolognesekastikkeen pyreen päälle ja sitten täytteet ja sitten juustoa. Eipä ne juuri mihinkään siitä tipu, ainakaan enempää kuin ravintoloiden pitsatäytteetkään.
 
ensin tomaattikastike, sitten n. 1/4 juustosta, sitten täytteet ja lopuksi loput juustot. Mitä tomaattikastiketta käytät? Käytä pyrettä tai paseerattua tomaattia - jos murskaa, sitä kannattaa ensin keittää kuivemmaksi.
 
Alkuperäinen kirjoittaja ?:
En ole tehnyt kotona sen takia, kun aina haukatessa täytteet menee ihan muusiksi, lähtevät pohjan päältä pois. Auttaako se oikeasti jos laittaa vähän juustoa heti pohjan päällekkin, sitten vasta ketsuppi ja täytteet ja lopuksi päälle vielä juustoa

Ketsuppi?

Sitä tomaattikastiketta tarvitaan oikeasti pizzan päälle aika vähän. Jos laittaa liikaa, täytteet liukuvat.
 

Yhteistyössä