Miten saan pojan tekemään tarpeet pöntölle vierassa paikoissa?

  • Viestiketjun aloittaja Pöntölle kiitos
  • Ensimmäinen viesti
Pöntölle kiitos
Meillä 4v poika ja ongelma on kun olemme kylässä tai muualla niin tekee ainoastaa potalle tarpeet. Eilen kun olimme kauppakeskuksessa ja pojalle tuli pissahätä, menimme vessaan mutta pottaa ei ollutkaan. joten piti lähteä kotiin pissalle (asumme lähellä) Olen yrittänyt kysellä mikä on kun ei tee pöntölle missään muualla,kuin kotona. Ja kun se pottaa löytyy niin alkaa jäädä potat pienksi noinkin isolle,ja usein se pissi on sitten housuilla.Onkos muilla vastaavaa kokemusta?
 
Alkuperäinen kirjoittaja Pöntölle kiitos;30561599:
Pojalla on vaipat kun lähdetään ulos, ja jos sitä pottaa ei sitten ole. Poikaa odottaa lelu kun tekee pöntölle muualla kuin kotona.
Eli ootte vähän kun siinä tilassa että pojan ei tarvikaan mennä kun on vaippa varalta. Lupa on tai pääsee kotiin. Entä jos otat nyt ihan toisen lähestymistavan asiaan. Vaippa pois, kerrot että iso 4v käy pytyllä muuallakin ja vaikka palkinto heti kun menee, ei vasta kotona. Varahousut mukaan. Pissata voi seisten tai istuen, kumpi nyt on mukavampi ja vähemmän pelottava tapa. Joskus tarvii sitä lempeää tönäisyä eteenpäin ja pois tutusta kaavasta.
 
  • Tykkää
Reactions: Mollimilla
Tuli mieleen, että voiko lapsi pelätä vieraan pytyn pöpöjä? meidän 3v ei suostu esim. juomaan toisen mukista pöpöjen takia. Keskustelkaa asiasta ja jos tästä kyse, niin sitten vaan Easydesiä ostamaan apteekista. Muuten olen leijona76:n kanssa samoilla linjoilla.
 

Yhteistyössä