Miten opettaa vellitutille?

Meillä on hiljattain aloiteltu juomaan kauravelliä, joten myös vellitutti oli otettava käyttöön. Ongelmana onkin se, että vellitutista tulee huomattavasti nopeammin ja enemmän kerralla, kuin normaalista maitotutista. :/ Eikä poika siis osaa sitä tämän takia käyttää.

Kiinnostaisi siis tietää miten olette opettaneet vauvanne juomaan siitä, vai onko vain ajan kysymys milloin itse keksii, että ei tarvitsekkaan imeä... :ashamed:
 
Kaikki muut paitsi kauravelli menee maitotutista hyvin, joten sen antoa meillä lykättiin kunnes oppi syömään vellitutista. Ensin annoin vellitutti väärinpäin ja otin aina tutin pois suusta kun näytti menevän liian äkkiä, sitten kun rupesi menemään yökkimättä niin käänsin vellitutin oikein päin. Eli ei kai muuta kikkaa kuin pikkuhiljaa.. :)
 
Meillä ei edes tarvinnut opettaa kun herra vain alkoi juomaan siitä hyvällä ruokahalulla! Mä aloitin maissivellillä ja nykyää jos olemme matkan päällä kun pojalle tulee uniaika ja iltapuuro hetki laitan kauravelliä tai myslivelliä pulloon ja annan autossa kylmiltään ilta"puuron" ja hyvin se uppoaa! muuten meillä syödään kaurapuuroa illalla!
 
sotke sekaan vähän hedelmä tms. sosetta, niin ei ole niin juoksevaa. vähennä vähitellen soseen määrää, kunnes juoksevakaan velli ei ole enää ongelma. meillä poika oppi juomaan myös maitonsa vellitutista.
 

Yhteistyössä