Miten oikeasti joku voi tehdä noin?! (lapseen kohdistuva väkivalta, ei herkille)

  • Viestiketjun aloittaja kauheaa
  • Ensimmäinen viesti
Eih
Siis voi hel*etti!!! Aivan sairasta! Miks se ämmä on lapsen menny adoptoimaan jos ei siitä pysty huolehtimaan ja on noin sekasin ja hullu!?? Oksettavaa! Ehkä oksettavinta tässä on toi rangaistus :( tai pikemminkin sen täydellinen puuttuminen.. Suomen oikeuslaitos on kyllä täys...en ees keksi sopivaa sanaa... sylettää!
 
Saraldo
Läheltä seuranneena tiedän, miten tarkkaan adoptioaikeissa olevat ihmiset syynätään. Se on inhimillistä, ettei kaikki tällaiset piirteet tule ihmisessä esiin tutkintavaiheessa, hakija ei itsekään välttämättä ole edes tiennyt omaavansa taipumusta tällaiseen, vaan uusi tilanne on luonut näin kauheille teoille mahdollisuuden päästä valloilleen. Mietin vaan, että olisikohan psykologisissa testeissä ja haastatteluissa parantamisen varaa? Uskon, että kun tarpeeksi syynätään ja tongitaan, tällaisetkin piirteet ihmisessä tulisivat esille.

Se, mitä mä en lakkaa ihmettelemästä, on osa niistä syistä, mitkä estävät tai voivat estää adoption kokonaan. Hakijan työttömyys tai se, ettei hakijat ole keskenään naimisissa voi olla suuri este adoptiolle. Ikään kuin avoliitossa asuvat eroavaisivat todennäköisemmin kuin avioliitossa olevat, tai työtön puoliso aiheuttaisi lapselle kovasti ankean lapsuuden. Sillä perusteella kaikkien työttömien pitäisi tehdä abortti. Tällaisiin epäoleellisiin asioihin kyllä kiinnitetään hirveästi huomiota, mutta piilevää mielisairautta ei tunnisteta.
 

Yhteistyössä