Miten nuorella korvatulehdus?

Minkä ikäisenä teillä tai tutulla on ollut korvatulehdus? Mietin, kun lääkäri kommentoi vauvamme ekassa tarkastukessa, että on ahtaat korvakäytävät, että varmasti tulehduksia vielä tulee. Nyt on ikää 3kk ja flunssa.. Voiko se kierre jo alkaa? Yleensä kai myöhemmin, vai?
 
Kuutosella oli eka korvatulehdus 1kk:n iässä. Lääkärit kävivät vuoroon katsomassa pojan korvia, poika oli siis osastohoidossa rs.viruksen takia, ja kaikki sanoivat etteivät ole ennen nähneet noin selvää korvatulehdusta noin pienellä. :/
 
sai73 pikana
Kakkosella oli eka 3kk ja sittä alkoi kierre.Kolmosella ei kertaakaan eikä vielä nelosella.ekalla oli putektkin korvissa,mutta sairasteluputki alkoi 10kk iässä.
 
Meillä oli kuukauden ikäisenä eka, eilen 2kk mittarissa eikä uutta ole tullut joten ei kai siitä kierrettä alkanut. Isosisko sai flunssan pääsiäisenä joka sitten tarttui vauvaan. Meidän neitillä taas hyvät korvakäytävät sellaiset että näkee hyvin ja silti tuli tulehdus, onkohan se sittenkään siitä koosta kiinni..
 
Meillä esikoisella on ollut 2 tulehdusta, vajaa vuosikkaana yksi ja 6-vuotiaana toinen. Keskimmäisellä on taas toiset putket menossa l. tulehduksia on ollut ihan riittävästi. Saa nähdä, minkälaiseksi tämän kolmosen elo osoittautuu.. Mutta siis voipi kehittää korvatulehduksenkin, jos niikseen tulee.. Kiitos vastauksista!!
 
Joskus on huomannut ihan selvästi.. Kun on putket, niin märkä alkaa valua korvasta ulos eikä sitä voi olla huomaamatta :( Mutta ilman putkia on neidillä noussut usein kova kuume, joka on kestänyt muutaman päivän. Lääkärissä on sit huomattu tulehdus. Mutta on meillä ollut täysin oireetonkin korvatulehdus, jonka huomasi lääkäri, kun ensin tarkasti toisen lapsista..
 
Tiedän vauvan, jolla on ollut alle kuukauden vanhana eka korvatulehdus, ja jolla olikin niitä tulehduksia sitten siitä lähtien ainakin 7 vuotiaaksi asti. Loppuivat vasta, kun poika kasvoi ja korvakäytävät luonnollisesti kasvoivat mukana.
 
Mun pojalla on ahtaat korvakäytävät tosin aina vaikun peitossa (mistä lie sit johtuu sekin) eka korvatulehdus oli 3kk iässä ja paha sellainen. Sairaalassa muutaman päivän kun suoraan suoneen antovat kuurin. Sen jälkeen on ollu tasan kaks korvatulehdusta. Eivät ole oireilleet millään muulla tavalla kuin kuumeella.
Poika on kesällä 6 vee.
 

Yhteistyössä