Miten muut viettää alkavaa viikonloppua? Kilttimies grillaa kaninpihvejä vaimonsa kanssa ja vaimo on pukeutunut vain narubikinien alaosaan 🤩

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Wireshark paljastaa ettei lähistöllä todennäköisesti ole ketään joten hän uskaltaa olla näin. Tietty vaatteet on käden ulottuvilla sen varalta että tulee joku yllätysvieras.
 
vierailija
Käytiin kanoottiretkellä. Vaatteet visusti päällä, miljardi hyttystä ja auringolta pitää suojautua. Nuotiota ei voinut kuivuuden takia sytyttää.
Meillä on se aurinkogrilli joka lämmitti mukavasti. Hyttysten puute on mielenkiintoinen. Kenties johtuu ihan lähiseudun maataloudesta. Itse ei käytetä mitään myrkkyjä hyönteisten torjuntaan.
 
Eikö ne käytä hyönteismyrkkyjä pelloilla?
Ei luulis, että viljelyalan expertti (ainakin omasta mielestään) kirjoittais noin paksua lööperiä.
Tähän aikaan vuodesta ei levitellä minkäänvaltakunnan itikkamyrkkyjä. Ne on rikkamyrkkyjä, joita ennen juhannusta orasmaihin ja juurikkaitten- ja kaalintaimille nyt levitellään. Ja voin kerto aktiiviajoiltani, että silloinkin, kun olin ötökkämyrkkyä ruiskuttamassa, oli usein traktorin hytti niin piukassa kaikenlista purevaa ja pistävää öttiäistä, ettei niitä huitoessa meinannut edes rivinvälissä pysyä.
Että syyttelepä jotain muuta kuin maataloutta hyttysien puutteesta.
Ja missä ihmeen paikassa niitä hyttysiä ei nyt olisi? Sen jälkeen, kun alkoi satta, niitä pölähti kuin säkin suusta. Ja joka paikkaan.
 

Yhteistyössä