Miten mä saan broilerin koivista uunissa hyvän makuista?

Meillä siis huomenna noita ja tarkoitushan on tehdä ne uunissa. Mutta kun ongelma on nyt se, et niistä tulee aina jotenkin kumman makuisia kun tykkään heittää purkin Flora ruokakermaa joukkoon. Kummallisella maulla tarkoitan sitä, et siitä selkeesti puuttuu jotain. Pitäiskö mun sitten lisätä jotain mausteita vielä tai edes suolaa, et siitä tulis oikeesti hyvän makuista? Lisukkeena tuon kanssa tarjoan riisiä. :)
 
tinttu
teen broiler-riisivuokaa? meidän perheen ehdoton herkku!!!

vuokaan n.3dl riisiä ja n.7dl kasvislientä ja pussi herne-maissi-paprikaa. lado kanankoivet siihen päälle ja uuniin 200asteeseen olisko vajaaks tunniks? helppoo ja hyvää!!! =)
 
Juu niin mäkin teen usein, mut silti siitä puuttuu suola tai jotain. :) Mulla ei vaan oo kasvisliemikuutioita, kelpaisko tohon sitten lihaliemikuutiosta tehty lihaliemi? Sori, mä en oo mikään kokkailija. :ashamed:
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja tinttu:
teen broiler-riisivuokaa? meidän perheen ehdoton herkku!!!

vuokaan n.3dl riisiä ja n.7dl kasvislientä ja pussi herne-maissi-paprikaa. lado kanankoivet siihen päälle ja uuniin 200asteeseen olisko vajaaks tunniks? helppoo ja hyvää!!! =)
Meillä hemapan tilalla sipuli ja tulee aivan jumalaisen herkullista :p
 
Siis mä tykkään siitä marinadista, mut enpä oo ennen kuullut, et ne vois paistaa niinku ihan vaan uunipellillä tai paistopussissa. :eek: :D
Pitäis vissiin yrittää paneutua tohon ruoanlaittoon vähän enempi. Muksut ei tykkää ihan kauheen mausteisesta. Ajattelin vaan et jos vielä maustaa vaikka marinoituja ovatkin.
 
Kutistunut
Alkuperäinen kirjoittaja nappi:
Kutistunut hei, millaisissa lämpötiloissa ja paistoajoissa tässä liikutaan? Tai kuka muu vaan tietää?
200 astetta, n. reilu tunti.
Mä pidän ehkä hiukan liian pitkään uunissa, tykkään että on vähän semmosta "kuivaa" se liha
 
Alkuperäinen kirjoittaja nappi:
Tekeekö täällä kukaan broilerinkoipia ihan kuiviltaan uunipellillä, ilman kastiketta tai paistopussia? Joskus olen saanut sellaisia, olivat hyviä!
Meillä tehdään usein sellaisinaan uunivuoassa.
Vuoan pohjalle tilkka öjyä.
Marinoidut koivet täytän nahan alta valkosipulimurskalla ja soijalla.
Pari kertaa paiston aikana sivelen pinnan kosteaksi.
Meillä muksut rakastaa noita pahtuneita nahkoja.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Kumkvatti:
Siis mä tykkään siitä marinadista, mut enpä oo ennen kuullut, et ne vois paistaa niinku ihan vaan uunipellillä tai paistopussissa. :eek: :D
Pitäis vissiin yrittää paneutua tohon ruoanlaittoon vähän enempi. Muksut ei tykkää ihan kauheen mausteisesta. Ajattelin vaan et jos vielä maustaa vaikka marinoituja ovatkin.
Jos valmiiksi marinoituja niin lykkäät vaan pellille. ei niille tartte mitään kastiketta tehdä.

*mä pyörittelen päätä täällä, ei oikein tiedä miten pitäis tota sun kommenttia kommentoida* ;)
 
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:
Alkuperäinen kirjoittaja Kumkvatti:
Siis mä tykkään siitä marinadista, mut enpä oo ennen kuullut, et ne vois paistaa niinku ihan vaan uunipellillä tai paistopussissa. :eek: :D
Pitäis vissiin yrittää paneutua tohon ruoanlaittoon vähän enempi. Muksut ei tykkää ihan kauheen mausteisesta. Ajattelin vaan et jos vielä maustaa vaikka marinoituja ovatkin.
Jos valmiiksi marinoituja niin lykkäät vaan pellille. ei niille tartte mitään kastiketta tehdä.

*mä pyörittelen päätä täällä, ei oikein tiedä miten pitäis tota sun kommenttia kommentoida* ;)
Pitäisköhän sitten kokeilla vaan noin. Mies tykkää taas et olis kastiketta, mut mulle ei niin väliä. Juu ei sen väliä vaikka et osannutkaan komentoida. Lähinnä totestin vaan noin kirjoitetussa muodossa ääneen. ;)
 
Alkuperäinen kirjoittaja Kumkvatti:
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:
Alkuperäinen kirjoittaja Kumkvatti:
Siis mä tykkään siitä marinadista, mut enpä oo ennen kuullut, et ne vois paistaa niinku ihan vaan uunipellillä tai paistopussissa. :eek: :D
Pitäis vissiin yrittää paneutua tohon ruoanlaittoon vähän enempi. Muksut ei tykkää ihan kauheen mausteisesta. Ajattelin vaan et jos vielä maustaa vaikka marinoituja ovatkin.
Jos valmiiksi marinoituja niin lykkäät vaan pellille. ei niille tartte mitään kastiketta tehdä.

*mä pyörittelen päätä täällä, ei oikein tiedä miten pitäis tota sun kommenttia kommentoida* ;)
Pitäisköhän sitten kokeilla vaan noin. Mies tykkää taas et olis kastiketta, mut mulle ei niin väliä. Juu ei sen väliä vaikka et osannutkaan komentoida. Lähinnä totestin vaan noin kirjoitetussa muodossa ääneen. ;)
Voithan tehdä kastikkeen erikseen :) kokeile välillä noin paljaaltaan, nahkasta tulee kivan rapea.

 
Tykkään laittaa sen vuoksi usein koivet ihan sellaisenaan kun perheessä on kuitenkin 5 henkeä ja ruoasta mies ottaa eväät töihin niin paistan reilusti noita koipia.
Usein teen intialaisittain maustettua riisiä kookoksella lisukkeeksi.
Jos noita koipia jää yli...niistä on helppo valmistaa seuraavaksi päiväksi salaatti tai kastike.

Tuli vielä mieleen,että tuo flora ruokakerma koipien kanssa voi maistua oudolle kun kanankoivissa on tuo omarasva mukana ja erilaiset rasvat sekoittuvat.
Minäkin suosittelisin kastiketta ihan erikseen.
 
Alkuperäinen kirjoittaja kehnis:
Tykkään laittaa sen vuoksi usein koivet ihan sellaisenaan kun perheessä on kuitenkin 5 henkeä ja ruoasta mies ottaa eväät töihin niin paistan reilusti noita koipia.
Usein teen intialaisittain maustettua riisiä kookoksella lisukkeeksi.
Jos noita koipia jää yli...niistä on helppo valmistaa seuraavaksi päiväksi salaatti tai kastike.
Niin tai keitto.

 
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:
Alkuperäinen kirjoittaja kehnis:
Tykkään laittaa sen vuoksi usein koivet ihan sellaisenaan kun perheessä on kuitenkin 5 henkeä ja ruoasta mies ottaa eväät töihin niin paistan reilusti noita koipia.
Usein teen intialaisittain maustettua riisiä kookoksella lisukkeeksi.
Jos noita koipia jää yli...niistä on helppo valmistaa seuraavaksi päiväksi salaatti tai kastike.
Niin tai keitto.

Niin tai keitto : )
Nuo mainitut vaan meillä suosikkeja.
Etenkin kastike äidin mielestä kun se on miehen bravuuri.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:
Alkuperäinen kirjoittaja Kumkvatti:
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:
Alkuperäinen kirjoittaja Kumkvatti:
Siis mä tykkään siitä marinadista, mut enpä oo ennen kuullut, et ne vois paistaa niinku ihan vaan uunipellillä tai paistopussissa. :eek: :D
Pitäis vissiin yrittää paneutua tohon ruoanlaittoon vähän enempi. Muksut ei tykkää ihan kauheen mausteisesta. Ajattelin vaan et jos vielä maustaa vaikka marinoituja ovatkin.
Jos valmiiksi marinoituja niin lykkäät vaan pellille. ei niille tartte mitään kastiketta tehdä.

*mä pyörittelen päätä täällä, ei oikein tiedä miten pitäis tota sun kommenttia kommentoida* ;)
Pitäisköhän sitten kokeilla vaan noin. Mies tykkää taas et olis kastiketta, mut mulle ei niin väliä. Juu ei sen väliä vaikka et osannutkaan komentoida. Lähinnä totestin vaan noin kirjoitetussa muodossa ääneen. ;)
Voithan tehdä kastikkeen erikseen :) kokeile välillä noin paljaaltaan, nahkasta tulee kivan rapea.
Kävin tuossa miehen kanssa juttelemassa. Mä en sitten taas osaa mitään kastikkeita väsätä. Enkä itse tykkää tuosta nahasta. Mut siis noin me nyt sitten tehdään ja jos pieleen menee, tuun syyttää teitä tänne. :kieh: :D
Ei vainaskaan.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Kumkvatti:
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:
Alkuperäinen kirjoittaja Kumkvatti:
Alkuperäinen kirjoittaja Williviini:
Alkuperäinen kirjoittaja Kumkvatti:
Siis mä tykkään siitä marinadista, mut enpä oo ennen kuullut, et ne vois paistaa niinku ihan vaan uunipellillä tai paistopussissa. :eek: :D
Pitäis vissiin yrittää paneutua tohon ruoanlaittoon vähän enempi. Muksut ei tykkää ihan kauheen mausteisesta. Ajattelin vaan et jos vielä maustaa vaikka marinoituja ovatkin.
Jos valmiiksi marinoituja niin lykkäät vaan pellille. ei niille tartte mitään kastiketta tehdä.

*mä pyörittelen päätä täällä, ei oikein tiedä miten pitäis tota sun kommenttia kommentoida* ;)
Pitäisköhän sitten kokeilla vaan noin. Mies tykkää taas et olis kastiketta, mut mulle ei niin väliä. Juu ei sen väliä vaikka et osannutkaan komentoida. Lähinnä totestin vaan noin kirjoitetussa muodossa ääneen. ;)
Voithan tehdä kastikkeen erikseen :) kokeile välillä noin paljaaltaan, nahkasta tulee kivan rapea.
Kävin tuossa miehen kanssa juttelemassa. Mä en sitten taas osaa mitään kastikkeita väsätä. Enkä itse tykkää tuosta nahasta. Mut siis noin me nyt sitten tehdään ja jos pieleen menee, tuun syyttää teitä tänne. :kieh: :D
Ei vainaskaan.
No tule vitten kertomaa meille :) Anna olla uunissa niin että nahasta tulee kunnolla ruskea ja rapea.

 

Yhteistyössä