Miten korvata korppujauhot lihamurekkeeseen? (tarttis olla 3 dl, on vaan 1 dl)

hyvä mureke tulee kun laittaa paketin (400g) naudan jauhelihaa, pussi sipulikeittoaineksia, purkki kermaviiliä tai suunnilleen saman verran turkkilaista jugurttia ja kananmuna.

Sipulikeittoaineet turpoamaan siihen kermaviiliin/juguun, sekaan jauheliha ja kananmuna. Sitte murekkeen sisälle voi piilottaa vaikka kasviksia, sieniä, fetajuustoa tai mistä tykkääkin. Tai paistaa sellaisenaan.

Eli kysymykseen vastaus, ei tartte korvata millään.
 
Mä laittaisin ihan vaan leipää. Vaaleaa leipää murennettuna. Mutta mä en toisaalta muutenkaan laittaisi noin paljon korppujauhoa, ellei jauhelihaa ole tosi paljon. En oikein tykkää siitä kun murekkeeseen ängetään hiilaria noin paljon. :p Siitä tulee puoliksi leipä.
 

Yhteistyössä