Miten joku voi tykätä sienistä ja syödä niitä mielellään?

  • Viestiketjun aloittaja En tykkää sienistä
  • Ensimmäinen viesti
Makuasioista ei voi kiistellä, niinhän se menee. Jokainen tykkää siitä, mistä on oppinut pitämään. Ei sienet ole minunkaan herkkulistalla se ykkösvaihtoehtoehto mutta en silti kyseenalaista ihmistä, joka niistä sienistä tykkää ihan tosissaan.
 
Ukonsieni
[QUOTE="Vieras";29010973]
Täälläkin on sen myötä lisääntynyt erilaiset syövät.
Varsinkin niillä jotka ovat aina syöneet sieniä.[/QUOTE]

Voitko antaa suoria linkkejä? Googlettamalla löytyy vain päinvastaisia tietoja, kuten: "Japanilaisilla sieniviljelijöillä on todettu vähemmän syöpätapauksia kuin sieniä vähemmän suosivalla väestöllä." (lähde: Sienet - ihanteellista ruokaa - Artikkelit - Kiloklubi )

Ylipäätään väitteen esittäjän vastuulla on esittää lähteet, eikä niin että pyydetään muita googlettamaan. Tämän pitäisi olla ihan perussivistystä.
 
vieras, minäkin
Kanttarellikastike - NAM! Täytetyt Herkkusienet - NAM, NAM! Tatit, JES! Tykkään kerätä sieniä, mutta "metsäsienet" jätän syömättä, kun en pidä niiden voimakkaasta mausta ja ne koskevat mahassa (=runsaasti proteiineja)
 
"vieras"
Ämpärillinen suppilovahveroita odottamassa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH!
Kanttarelleja syöty koko syksy.
Mustatorvisienet kuivatettu talven sooseja/pizzoja (hemmetin hyvä pizzasieni) varten
Nautittu myös pieniä paistettuja tatteja ja vahveroita
 
"hhh"
lapsesta asti ollut suosikkiruokiani, tottunut niihin ihan pienestä pitäen. omat lapset myös syöneet pienestä pitäen kaikkia ruokia, myös sieniä ja he tykkäävät myös. mielestäni lapsille pitää tarjota kaikkea maan ja taivaan väliltä syötäväksi, eikä oma ennakkoluulojaan tarjota.

eniten ennakkoluuloisia on ne lapset keiden vanhemmat eivät mitään eksoottisia tarjoa ;)
 
La Paset
Yks maailman parhaista ruuista on kantarellimuhennos. Sienihepsa eli sipulisienet (sekasienistä) tuo mulle joulun. Entäpäs sitten tattikastike, aaaah! Kun omat sienet loppuu (aina liian nopeesti), turvaudun kaupan sieniin.
Fiksu ihminen käyttää luonnon antimia.
 

Yhteistyössä