miten joku voi syödä tuollaista einespaskaa

vierailija
Pinaattilettuja en ole ostanut pitkään aikaan. Lämmitin eilen Burgundinpata annoksen. Herkku-tuote Prismasta 30 % alena. Ranskan tunneilla ammoin menneisyydessäni oli kirjan oppikappale kyseisen padan valmistuksesta. Vihdoin sain ehkä hieman miedomman elämyksen kansallisherkusta.
Yksineläjänä voin syödä mitä ja milloin haluan. Olen kulinaristi vaikka aina sanon olevani tavis ja roskaruoan mussuttaja. Minulle hajut ovat tärkeitä. En pysty ruokailemaan kauppakeskuksen aulan ravintolassa, joka lemuaa hajujen sinfonialle huonon tuuletuksen takia.
Elimistöään pitää kuulostella mitä se haluaa. Usein vastaus on pelkkä kaurapuuro. Tänä aamuna kallistun mysliin kauramaidolla ja luomumansikkahillolla.
luomusokeria siinä hillossa? Siitä tulis migreeni mut saahan niitä ostaa ilman sokeriakin?
 

Yhteistyössä