Miten ihmeessä

mä saisin tuon pojan juomaan tota soijajuomaa kun hän on tehny totaalisen lakon siihen ja menee ihan jäykäksi ja rupee kiljumaan ja itkemään korvia vihlovasti..sama on tullu eteen myös sen kaurajuoman kanssa eli mitähän sitä sitte vois kokeilla??
 
Vettä? Suostuuko syömään kalsiumia sisältäviä tuotteita, vaikka kaurajogua tms? Eihän maitoa (tai maidon korviketta) tarvi sellasenaan olla ruokavaliossa vaan kiinteempikin versio käy, jos vaan maistuu. :)

*Muoks* Muistaakseni on myös riisijuoma olemassa... Joisko sitä?
 
Fanni80
Meillä aloitettiin soijamaidon juonti tuossa muutama kuukausi sitten. Tyttö ei aluksi tykännyt paljoakaan mausta, mutta tottui pikkuhiljaa. Me laitettiin sekaan hedelmäsokeria alussa, paransi selvästi makua. Sen hedelmäsokerin sai sitten jättää kyllä tosi nopeasti pois, kun tyttönen tottui soijan makuun....
Ja kyllähän toi soijamaito selvästi Neocaten voittaa, kun sitäkin meillä meni jossain vaiheessa. Aika huonosti kylläkin....

Niin joo, tuli myös mieleen, että sopiihan se soija teillä varmasti...?
 
Kokkaa aamupuuro kalsiumrikastettuun riisimaitoon. Lettuihin sopii paremmin soijamaito. Pirtelöt (avokado, banaani, jauhettu kuorellinen seesaminsiemen, jauhettu auringonkukansiemen, pakastemansikka) teen vaniljalla maustettuun soijamaitoon (löytyy kaupasta). Jauhetussa kuorellisessa seesaminsiemenessä on paljon kalsiumia.

Ruokajuomana meillä on ollut sekä aikuisilla ja lapsilla vesi. Maitoa tähän huusholliin ostetaan vain vieraille.
 

Yhteistyössä