miten huollat itseäsi?

tänään otin jalkakylvyn ja ajelin säärikarvat ja putsasin korvat ja hammaslangalla hampaat pesun lisäksi, leikkasin ja lakkasin varpaankynnet ja hieroin vadelmaöljyä koko kroppaan saunan jälkeen..onpa kiva olo..
mitäs sinä teet kun huollat/hemmottelet itseäsi???
 
Kävelemällä hiki-hiki-lenkin. Vahaan säärikarvat ja hups ...höyrähdin selluliittivoiteeseen. Teen jätskiannoksen, tai no se ei ole huoltoa vaan hemmottelua. Kerran 10 vuodessa käyn kosmetologilla kasvojen puhdistuksessa. Unelmoin omasta hierojasta...Se ottaisi käsittelyyn päänahan, jota pyörittelisi ja hoitaisi kunnes kiristävät ilmeet kasvoilta katoaa, sitten vuorossa jumittunut niska, sieltä ristiselkään ja sitten ah niin täydellinen nirvana saavutetaan jalkapohja.hierronnalla. Hieroja olisi väsymätön eikä tarvisi vastahierontaa... =) :saint:
 
Ihanalta kuulostaa tuo vadelmaöljy =)

Minä käyn suht säännöllisesti kasvohoidoissa, otan mikrokuorinnan. Kestovärjään myös kulmat, koska ne ovat luonnostaan aivan värittömät. Hierojalla oon käynyt aika paljon, mutta se on sen verran hintavaa, että nyt pieni tauko siitä. Tosin sen huomaa selän nykykunnosta, surkea. Sauvakävelyä pitäisi harrastaa enemmän.

Ymmärrän täysin Ämmin pointin väsymättömästä ja vastapalveluksettomasta hieronnasta :LOL: Me ollaan miehen kanssa ratkaistu ongelma niin, että hieromme toisiamme telkun ääressä samaan aikaan. Toinen istuu sohvalla ja toinen lattialla edessä. Se, joka istuu lattialla, hieroo toisen jalat ja sohvalla istuva hieroo toisen selän. Sit vaihdetaan paikkoja. Annamme toisillemme myös käsihierontaa. Silloin laitetaan sekuntikello käymään, jotta kumpikin saa täsmälleen saman verran :LOL:
 
ei hirveesti ole ollut mahdollisuutta siihen, haaveilen päivittäisistä kävelylenkeistä. käyn joskus hoidoissa ja nyt kun olen viimeisimmilläni raskaana niin pyydän kaverini ajamaan viikonloppuisin hieromaan itseäni. sitä ennen täytyy lapsille jårjestää hoito.
yleensä kaikenlaiset hoidot ja kylpylälomat rentouttaa mutta ihan hiljainen oma hetki, harvinainen vapaapäivä jolloin ajan kahvilaan aamiaiselle ja mietin mitä tekis seuraavaks.
ja se on luksusta kun vanhemmat tai kaverit joskus voivat pitää lapsia silmällä ja saa istua hetken jalat vaakatasossa.
 
Joo, hyvä juttu toi yhtäaikainen hieronta. Me tehdään sitä 11v poikani kanssa (JALKAPALLON AKTIIVI PELAAJA JA SÄHLY SÄHLÄÄJÄ..): istutaan tai oikeastaan maataan et löhötään jalat toisiimme päin ja painellaan nilkkoja, sääriä ja jalkapohjia. Sitten sain muuten synnytyssairaalaan äiti lahjaksi jalkavoiteen, suolan ja kuorinta-aineen. Kerran olen laittanut kylvyn imettyksen ajaksi.
Nyt ostin hiuksiin monivärjäys paketin kun ei voi tissiltä vielä olla niin kauuaa kampaamossa, ja hei idea....Mieshän voisi laittaa sen mulle :LOL:
Hiprataan myös kasvoja , kättä vuorotellen 7 v.n kanssa, tuntuu ihanalta piirtely iholla. Siis kaikenlainen koskettelu kunniaan ja tavaksi useamman kertaa päivässä....sitä se hemmottelu tuntuu tulevan!
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 19.04.2006 klo 22:12 vieras kirjoitti:
tänään otin jalkakylvyn ja ajelin säärikarvat ja putsasin korvat ja hammaslangalla hampaat pesun lisäksi, leikkasin ja lakkasin varpaankynnet ja hieroin vadelmaöljyä koko kroppaan saunan jälkeen..onpa kiva olo..
mitäs sinä teet kun huollat/hemmottelet itseäsi???
Kyllähän se hemmottelu on vähän samaa kuin alkuperäiselläkin. Varsinkin saunan päätteeksi kasvojen kuorinta ja naamio sekä säärikarvojen ajelu, hammasvälien putsaaminen, kynsien leikkuu jne. pienet "kaunistautumiset" tekee terää ja virkistää kummasti.

Myös hiusten leikkuu kampaajalla (harvoin) sekä itse hiusten sävyttäminen tai värjääminen piristää kotiäidin mieltä!
 
tuulituisku harmaana
Pidän hiukset värissään ja leikkauksessaan. Laitan ripsiväriä päivittäin ja rajailen. Ja pidän painoa kurissa. Kohta alkaa hikilenkit.
Välillä ostan suklaata ja syön sen heti. Iltaisin viihdyn lämpimässä suihkussa, kun muu perhe nukkuu.
 
Käyn säännöllisesti kampaajalla (noin 2-3kk välein),ostan ihania voiteita ja meikkejä (harvoin ostan meikkejä,silloin kun ostan niin laatua).Hierojalla käyn toisinaan (aromaterapia hieronta on taivaallista!).
Hmmm....mitäs muuta...jos löydän jotain kivaa kaupungilta niin se piristää myös ;).Sauvakävely ystävän kanssa on hauskaa ja terapeuttista :)
 
Tänään pääsen kampaajalle! Ihanaa istua ihan rauhassa ja lueskella juorulehtiä, hih! Nyt vaan mietityttää, että pitäisikö leikkauttaa kesäksi lyhyet hiukset värin+raitojen lisäksi... Saunominen yksin on rentouttavaa sielunhoitoa ja joskus harvoin ehdin tehdä kotona jalkahoidon. Niin ja säärikarvatkin pitäisi ajella taas ;) Luksusta on kun pääsee muutaman kerran vuodessa hierojalle ja ihana ystävä tekee silloin tällöin intialaisen päähieronnan. Huoltoa on myös saada syödä rauhassa edes joskus ja jotain muuta kuin perinteistä arkikotiruokaa. Haaveissa on kylpylään pääsy miehen kanssa sekä kosmetologikäynti. =)
 

Yhteistyössä