Miten eroon LAPSISTA?!

  • Viestiketjun aloittaja Doomed
  • Ensimmäinen viesti
Doomed
Alkaa käymään hermoon olla jatkuvasti pihalla komentamassa vieraita penikoita pois meidän pihalta. Pääsiäisen jälkeen alko tämä ramppaaminen. Tulevat koiraa katsomaan muka, vaikka on monesti kielletty, ettei meille ole heillä mitään asiaa. Jumaliste että on joillain tyhmät vanhemmat, kun eivät osaa pitää jälkikasvuaan kurissa!! Eivätkö ne tajua, että mä en pidä vieraista mukuloista meidän pihalla? Koiramme saattaisi vaikka pitääkin, riippuu ihan kastikkeesta...
Käynkö kohta tukkaan kiinni vai asennanko sähköaidan? Saako irtiolevia lapsia nakella kivillä?


Eikä yhtään kieli poskessa... :whistle: Ongelma tosin on todellinen. Apua.
 
Doomed
\
Alkuperäinen kirjoittaja 01.05.2007 klo 14:04 vieras kirjoitti:
Muuta muualle asumaan! Aika älytöntä..
Anteeksi nyt vain,mutta ei kai minun tarvitse muuttaa vain siksi, että muut eivät saa kakaroitaan kuriin? Onko niin, että lapsia täytyy hiljaisesti kärsiä ja mistään ei saa valittaa? Kyllä ne on ne pikkuhirviöt jotka ennen lähtee ku minä.
 
meillä autto se kun koira kerran ärähti.. se kun sieti ja hyväksy omat lapsemme mut ei sitte vieraita lapsia. tosin lasten vanhemmat ei ihan heti tykänny.. ku eihän heidän lapset kuulemma kun rapsuttelis. mut todella ymmärrän sua. ärsyttävää et vanhemmat ei usko jos joku kieltää ettei tarvi tulla koiraa katselemaan. sit jos koira puris ni jo oltais syyttämässä. tee niinku eräs tuttuni "uhkas katkoa lapsilta sormet jos ne koskee heidän koiriin".. ei lapset enää koskenu :kieh:
 
pistä #&%?$!* isoja kylttejä pitkin pihaa että VAROKAA KOIRAA, VAARALLINEN KOIRA ja tekase muutama lehtileikkele siitä kuinka koira on käynyt ihmisen päälle tai kuinka koira puolustaa omaa pihaansa.

toimii ainaki täällä meidän kylällä.
 
Doomed
\
Alkuperäinen kirjoittaja 01.05.2007 klo 14:08 vieras kirjoitti:
meillä autto se kun koira kerran ärähti.. se kun sieti ja hyväksy omat lapsemme mut ei sitte vieraita lapsia. tosin lasten vanhemmat ei ihan heti tykänny.. ku eihän heidän lapset kuulemma kun rapsuttelis. mut todella ymmärrän sua. ärsyttävää et vanhemmat ei usko jos joku kieltää ettei tarvi tulla koiraa katselemaan. sit jos koira puris ni jo oltais syyttämässä. tee niinku eräs tuttuni "uhkas katkoa lapsilta sormet jos ne koskee heidän koiriin".. ei lapset enää koskenu :kieh:
Toi kun on kans sellanen, et ei pidä vieraista ihmisistä muutenkaan. Sietää kyllä, mutta ei tykkää. Ja montamonta kertaa olen kieltänyt lapsia tulemasta pihaan, jos ei olla itse ulkona. Ja montamonta kertaa ne nyt ovat portista sisään luvatta tulleet. Jos ei muu auta niin kai se on pakko ne pelotella hyväksi. Ennemmin niin päin ku et jotain koiran kans tosissaan sattuu. Kun ei hyvällä niin sit pahalla.
Ennen oli niin rauhallista, kunnes muutti uudet naapurit tohon parin kilsan päähän...
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 01.05.2007 klo 14:11 vieras kirjoitti:
pistä #&%?$!* isoja kylttejä pitkin pihaa että VAROKAA KOIRAA, VAARALLINEN KOIRA ja tekase muutama lehtileikkele siitä kuinka koira on käynyt ihmisen päälle tai kuinka koira puolustaa omaa pihaansa.

toimii ainaki täällä meidän kylällä.
lehtileikkele :LOL: :LOL: sori, oli pakko :ashamed:
 
kolome
Pystytkö laittamaan porttiin sellaista salpaa jota (lapset) ei saa ulkopuolelta auki?

Ymmärrän kyllä ärtymyksesi - meillä oli myös koiria ja naapurin räkänokat jatkuvasti norkoilemassa portin takana. Meillä sentään eivät tulleet omin luvin pihaan. Olen sitä mieltä että jos vieraat lapset ei usko että koira voi näykkäistä ja varoituksista huolimatta käyvät lääppimään, siinä tilanteessa kun koira lopulta nappaisee, on vastuu lääppijällä - iästä riippumatta! Jos kerran on sanottu ja vielä vanhempiinkin otettu yhteyttä.
Varsinaista käytännön darwinismia.

Toivottavasti saat tilanteeseesi tolkkua!
 
No on kyl kumma :/ sama homma joillaki lapsilla on esimerkiks ravintolassa tulla siihe meijän ruokapöydän luo tuijottamaan kun syödään, ärsyttävää. eikä vanhemmat hae sit lapsiaan pois siitä. tää nyt ei tähän kuulunu mut tuli vaa mieleen.

Mutta siis oot noille lapsille sanonu ja eivät usko? vanhemmat ei tee mitään? sitte vaa vaikka isännöitsijään yhteys ja sieltä viestiä perheelle vähän korkeammalta taholta jos ois jotain tehoa?
 
No älkää nyt sentään uhatko millään sormien katkaisulla (herranen aika sentään! :eek: ), vaan laittakaa portille tai koiran lähelle kyltti jossa varoitatte koskemasta koiraan.
Jos tosiaan jotain sattuu, niin olette ainakin varoittaneet! Toivottavasti lapset nyt kuitenkin osaisivat pysyä poissa jos ette halua heitä pihallenne... :\|
 
Meillä oli aikoinaan sama homma et yhtäkkiä huomas ku naapurin muksut olivat rapsuttelemassa koiria tai kissoja pihalla. Kerran sit yhden muksun isä soitti et onko se meidän ***** siellä. Äiti oli sanonut et onhan tuo tuolla häkillä rapsuttelemassa koiraa. Sanoi vielä et me ollaan sit varoitettu että koira voi puraista jos vaikka on jotain syömistä.(muuten todella lauhkea koira mut ei niistä koskaan voi mennä takuuseen). Mies ymmärsi hyvin mutta vaimonsa oli vuoden puhumatta meille. Eihän hänen kullannuppuaan saa mennä neuvomaan.

Onneksi se ramppaaminen pikkuhiljaa jäi pois. Minua kyllä ärsytti ihan satasella
 
Doomed
Joo siis lapsia ja niitten vanhempia on varoitettu, että koira saattaa puraista/kaataa nurin. Kielletty ehdottomasti tulemasta pihaan, tulevat silti. varoituskyltit ja kaikki on. Lukkokaan ei auta, koska aidan yli pääsee kiipeämällä. Vanhemmat sanovat vaan et ei he jouda joka minuutti lastensa perään kattomaan. Me asutaan maalla omakotitalossa ja ei siis ole edes sitä isännöitsijää, joka vois puuttua tähän.
Paitsi et ne häiritsevät koiraa niin ne lapsethan syyllistyvät luvatta toisen alueella tunkeutumiseen. Kai mä alan soittelee poliisille kohta et mitä tässä voi tehdä kun ei mikään auta. Tai sitten tosissaan otan seuraavan kerran tukasta kiinni kun ei mikään muu tunnu auttavan.
 
Jos oikeasti ootte neuvotelleet vanhempien kanssa ja sanoneet lapsille, varoitelleet ja on kyltitkin ja portti lukossa, niin ootko karjumista kokeillut? =)

Ihan oikeasti, jos todella ois niin, että oisin sanonut lapsille, oisin sanonut vanhemmille, oisin laittanut kyltin ja oisin laittanut lukon ja edelleen tultaisiin, niin karjuisin pari minuttiia silleen, että sylki lentää kohteen naamalle asti ja terästäisin muutamalla manauksella.

Eihän se fiksua ole, mutta jos kohde on tarpeeksi typerä, fiksuus ei ehkä ole se oikea lähestymistapa :)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 01.05.2007 klo 14:25 maijon kirjoitti:
Tässä kun oli etusivulla yhtäaikaa avaus, jossa kysyttiin, miten kissat sais pysymään poissa pihalta, niin mietin, että tepsiskö se noihin lapsiin, kun viskelis valkosipulia pitkin kartanoa...
Tai niita lapsia viskelis parilla valkosipulinkynnella.. :D

Vitsi vitsi..

Mutta ala itse tosiaan ota tukasta kiinni tms, soita vaikka poliisille ja kysy neuvoa. <br><br>
 
sisko ja sen mies asuu rivitalossa,ottivat pari vuotta sitten koiran ja saivat samalla kunnon riesan naapurin lapsista...jatkuvasti oli joku ovikelloa rämpyttämässä kun halusivat tulla koiran kanssa leikkimään..välillä istuivat oikeesti verhot kiinni pimeessä sisällä ettei ne lapset huomais et ovat kotona niin sais olla rauhassa.
Onneks kyllästyivät aika nopeesti kun olivat jonkun aikaa käyneet
 
HMM
Sun täytyy niille äkäisesti karjasta että jo on P.ERKELE että toisten pihalle tullaan luvatta, kyllä ootte törkeitä pentuja, eikö vanhemmat opeta käytöstapoja vai onko päässä vikaa? Seuraavan kerran soitan poliisit :LOL: tms.. jos ei hyvällä ni pahalla
 

Yhteistyössä