Miten 1-vuotiaan saa viihtymään lentokoneessa 4 tunnin lennon?

  • Viestiketjun aloittaja "vvv"
  • Ensimmäinen viesti
"vvv"
Mitä tekemistä tuon ikäiselle voi koneeseen keksiä, mikä jaksaisi kiinnostaa?
Ikää 1v1kk kun lennetään Italiaan, edellisestä lennosta noin pienen kanssa on 5 vuotta, enkä yhtään muista miten silloin pieni viihtyi. Tämä vauva SAATTAA nukkua koneessa, mutta voi myös olla että ei malta sinne nukahtaa ollenkaan.

Jotain pientä naposteltavaa pitää ottaa viihdykkeeksi, mutta mitäs muuta? Meillä on 2 penkkiriviä käytössä kyllä että saa vaikka paikkaa välillä vaihtaa edes.
 
"vieras"
Meillä oli mukana Baby GeoMaceja (isoja magneetteja joita laittoi yhteen), maissinaksuja, pari lempi kirjaa.
Kyllä se nopeasti meni ja taisi meillä hetkeksi nukahtaakin.
 
"vvv"
Menkää vaan sinne viikarille risteilemään, ja säästäkää toisten lomalaisten mielipahat teidän taaperon itkuilta
Juu en tarvitse tällaisia kommentteja, kiitos vaan :D Lasten (vanhin 7v) kanssa ollaan lennetty kymmeniä kertoja ja tämän nuorimmankin kanssa 6 kertaa, mutta silloin ei vielä liikkunut eli matkustaminen ja viihdyttäminen oli helpompaa, kun nyt touhuavan 1v:n kanssa. Ja noista kaikista lennoista ehkä 2 kerralla on joku lapsista itkenyt vähän..
 
Naposteltavaa, kirjoja, jokin uusi lelu jonka kanssa viihtyy... Kannattaa varata useammansorttista tekemistä. Meillä oli puoli vuotta sitten juuri tuon ikäisen kanssa reittilento Italiaan, ja taisi olla ainoa pikkulapsi koko koneessa. Siispä lentoemotkin olivat yltiöystävällisiä ja jopa veivät pojan mukanaan tutustumaan koneen keittiöön ym. Osa matkaa meni nukkuessa, mikä tietysti helpottaa myös vanhempien urakkaa, joten suosittelen vaikka vähän valvottamaan, jos muuten ei unet osuisi lennon aikaan.
 
-
Menkää vaan sinne viikarille risteilemään, ja säästäkää toisten lomalaisten mielipahat teidän taaperon itkuilta
Niinpä. Ja kaikki vammaiset, vanhat, sairaat, rumat, ärsyttävä ääniset, pahan hajuiset, huonon kampauksen omaavat ja muut kummajaiset jääkööt myös pois! Ainoastaan MINULLA on oikeus matkustaa ja kulkea yleisillä paikoilla. Muut pysykööt kotonaan pilaamasta maisemaani, sillä minä määrään, kun tämän maailman omistan!
 

Yhteistyössä