Mitäs ostat tämän päivän lapsilisillä?

  • Viestiketjun aloittaja yhden äiti
  • Ensimmäinen viesti
No jopas sitä ollaan hyvä äiti! Että säästöön lapsen tilille, ja oletuksena että me muut ostetaan lapsilisillä heti jotain.

No meillä ei laiteta säästöön, muttaei kyllä mitään tiettyä ostetakaan. Se vajaa 700e menee tilille, joka sattuu olemaan meidän lainanlyhennystili. Muut tulot menevät erinäisistä syistä nykyään muille tileille, joten voisi kai siis sanoa että menevät asuntomme maksuun.

Mutta en minä erottele lapsilisiä mun tai miehen tuloista, kun kaikki ovat kuitenkin perheen tuloja. Ja niillä maksetaan koko perheen menoja.
 
jepjep
tilillä se nyt lojuu varmaan pari päivää, eilen tuli käytyä kaupassa, joten sinne ei ennen maanantaita rahaa taas mene ja ku9itenkin palkastakin useempi satku vielä tilillä jäljellä, joten enpä tiedä mikä niistä euroista sieltä käyttöön menee sitten johonkin :)

niin ja siis lasten tileille kummallekkin menee 10? säästöön suoraveloituksella.
 
hei
Tilille se menee ihan normaaliin käyttöön niinkuin kaikki muutkin tulot. Ei tulisi mieleenkään ottaa sitä satasta automaatista ja mennä jonnekin erikseen törsäämään. Sama kun kysyisitte että mihin meni palkkanne?
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja yhden äiti:
En pidä itseäni mitenkään erinomaisena äitinä, meillä on vaan varaa säästää lapsilisät lapselle.
Heh, miksi sitten kysyit otsikossa, että mitä ostat...
Eli höpö höpö sun juttujasi, taitaa olla ihan toisinpäin, koska jos on varaa säästellä niitä, niin ei siitä tarvitse numeroa tehdä!
 
vieras
Jaa,kaupoilla pitää käydä. Jos siellä vielä jotain on. Onneks pakkasessa on leipää ja lihatuotteita :) Maitoa, ja jogurttia/viiliä pitää ainakin ostaa ja lapsille jotain kivaa :)
 

Yhteistyössä